Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Muzička lista za filmsko venčanje

Muzička lista za filmsko venčanje

Krećemo od velikog Sinatre (Frank Sinatra). Njegov glas je čisto vođenje ljubavi, pa ćete se uz legendarnu “The Way You Look Tonight” tako i osećati. Oni koji vole film “Venčanje mog najboljeg prijatelja” (My Best Friend’s Wedding) znaju da je to ONA pesma koju Džulija Roberts (Julia Roberts) na kraju filma pokloni svom bivšem dečku i njegovoj izabranici, dok sami ne pronađu svoju pesmu.

Andrea Bočeli (Andrea Bocelli) jedan je od najlepših italijanskih tenora današnjice. Morate zaplesati uz Bočelijevu obradu pesme “Besame Mucho” koju je prvobitno energično otpevala Sezarija Evora (Cesária Évora). Koju god da odaberete, nećete pogrešiti. Preporuka je da na play listu dodate i njegovu pesmu “Sempre, sempre”.

Akustične gitare, njegov dah na vašem dlanu i san letnje noći u pogledu. Veliki hit grupe Extreme “More Than Words”.

“Other dancers may be on the floor, dear, but my eyes will see only you… only you have that magic technique, when we sway I go weak..” uz Dina Martina (Dean Martin) i “Sway” zapalite svatove, strine, tetke uz retro zvuk njihove mladosti. Odličnu obradu imaju i Pussycat Dolls.

Gleda vas prodorno svojim očima boje neba dok okida žice na gitari i peva “Wonderful Tonight” Erika Kleptona (Eric Clapton). Od toga može da se rikne!

Vrele noći Havane. Možda niste Marija, ali je vaša emocija kubanski intezivna, temperamentna, poput pokreta salse. Čuvena numera “Beautiful Maria of My Soul” iz filma “Kraljevi mamba” (Mambo Kings), mi glasamo za verziju Antonija Banderasa (Antonio Banderas), jer španski zvuči zavodljivije.

rupert Muzička lista za filmsko venčanje

Naša lista će vas svakako naterati na ples!

Aerosmith “I Don’t Wanna Miss a Thing”. Jeste da je glavna pesma filma “Armagedon” (Armaggedon) koji je izrazito emotivan i težak, ali tekst je premoćan kao i glas Stivena Tajlera (Stiven Tyler).

Ako se ikad dozvole gej venčanja u Srbiji, Areta Frenklin (Aretha Franklin) je obavezna u verziji Ruperta Everta (Rupert Everett)!

Poslednji ples na kraju velikog dana (pred bežaniju) jeste za vašeg tatu. Jer je samo on vaš heroj, večni vitez srca i niko drugi do njega ne zaslužuje da kaže “Save the Last Dance for Me”. Obožavamo verziju Brusa Vilisa (Bruce Willis) i taj hrapavi glas koji nam izaziva suze, jer smo tatine devojčice.

P.S. Kad na kraju, vi već pobegnete sa svog venčanja/svadbe, čisto iz kulture, al’ na svoj način, obradujte babu iz Mrčajevaca da bar ima uz neku pesmu kolce da povede i svileno maramče zakovitla!

Izvor fotografija: themoviedb.org


Mrkićeva – Dartanjanova kći. Menadžer u kulturi. Plaćeni revolucionar na obroncima Južnih Anda. Devojka koja će spasiti Če Gevaru. Mali pirat s Jadrana. Borac za prava životinja i rok muziku u Srbiji.

Editors choice