Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Muzičko zagrevanje za “Slobodnu zonu”

Muzičko zagrevanje za “Slobodnu zonu”

Holandski pank sastav The Ex nakon dve i po godine ponovo će nastupiti pred beogradskom publikom i to u okviru muzičkog zagrevanja za filmski festival “Slobodna zona” u četvrtak, 25. oktobra u 20 časova u Kulturnom centru “REX”!

Koncert u Beogradu je deo njihove turneje po Evropi na kojoj će ih pratiti koncertno najatraktivniji postpank bend u regionu, Bernays Propaganda.

Holandski sastav The Ex postoji već 33 godine – počeli su kao pravi punk hard core bend, tako što su članovi benda izvlačili slamčicu ko će koji instrument da svira. Danas, nakon više od 1,500 koncerata na svim kontinentima i 26 objavljenih albuma, oni su legende koje još uvek žestoko drmaju muzičkom scenom. Ovaj klasični holandski anarho-pank bend kroz svoju karijeru je promenio mnogo muzičkih identiteta, sarađujući sa muzičarima kao što su Tortoise, Sonic Youth, ICP, Hanom Beninkom (Han Bennink), Tomo  K0rom (Tom Cora), Getačov Mekurja (Getatchew Mekurya), Ken Vandermark (Ken Vandermark), Roj Paci (Roy Paci), Hamid Drejk (Hamid Drake), Mets Gustafson (Mats Gustafsson)…

The Ex Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonu

Holandski sastav The Ex hara muzičkom scenom već pune 33 godine

Članovi makedonskog benda Bernays Propaganda za sebe kažu da sviraju plesni new wave/post punk, ali su oni zapravo pravi biser roka na Balkanu. Ime su dobili po utemeljivaču PR-a i ocu svih današnjih spin doktora, Edvardu Bernizu (Edward Bernays), a odlikuje ih angažovanost tekstova i jasno definisan kritički stav prema savremenom svetu. Svirali su u većini zemalja Evrope, kreirajući neverovatnu koncertnu atmosferu svojim entuzijazmom i energijom.

bernays propaganda Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonu

Makedonski sastav Bernays Propaganda

Ovogodišnje muzičko zagrevanje pred Filmski festival “Slobodna zona” organizovano je u saradnji sa “Ring Ring” festivalom.

*Cena ulaznice 400  dinara. Prodaja karata je u Kulturnom centru Rex od ponedeljka 15. oktobra, radnim danom 10h – 17h, a na dan koncerta 10h – 20h.

Editors choice