Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Na kraju je ipak ljubav

Na kraju je ipak ljubav

1/2

Biti zaljubljen, složićemo se svi, najlepši je osećaj ili, još bolje, stanje koje čovek može da doživi. Ako pogledamo samo na trenutak, psihofizičko stanje organizma pre svega utiče na poboljšanje raspoloženja, podiže samopouzdanje i duševnu satisfakciju. Takođe, pojačano lučenje hormona utiče i na našu fizičku izdržljivost, veću odlučnost i hrabrost. Upoznavanje, produbljivanje odnosa sa novom personom povlači za sobom niz pozitivnih promena, tako da i okolina uživa u čarima naših osećanja.

Zašto su onda monogamija, pružanje ljubavi izgubljeni pojmovi? Šta bi sa dostizanjem onog iskrenog “Volim te”?

ljubav1 Na kraju je ipak ljubav

Ljubav danas ima veliku cenu. Obično košta nekoliko dobrih bundi, skupih cipela, markiranih torbi sa rokom trajanja onoliko koliko bankovni račun ima nula.

Ljubav nema cenu, niti merač, niti brojač. Nju ne čini datum u mesecu kada se ispoliramo kao stari fijaker,slikamo i označavamo na društvenim mrežama uz srceparajući opis. Ona zaslužuje mnogo više. Nju čine uzdasi, poljupci, poverenje. Tera nas da svaki dan živimo kao trenutak, punim plućima, ne razmišljajući o tome šta nas čeka. Navodi nas na smeh i suze, surovu ozbiljnost i sladak greh. Ume ponekad da iznervira, izbaci iz takta, zaboli, ali put do zvezda je trnovit. Međutim, iskrena ljubav nikad ne zabada nož u leđa, ona je pokretačka snaga ovozemaljskog sveta, još uvek neotkriveni perpetuum mobile (a tako je očigledno).

Editors choice