Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah

Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah

Zbog protesta koji ovih dana potresaju Hong Kong, vlada Republike Kine odlučila je da blokira pristup Instagramu u ovom gradu. To znači da, osim fotografija mora ljudi na ulicama Hong Konga, koje ovih dana možemo videti u gotovo svim svetskim medijima, nećemo moći da vidimo još novih, impresivnih fotografija koje prevazilaze granicu zakona, a koje su delo nekolicine stanovnika ovog velikog kineskog grada.

Reč je, naime, o hongkonškim dardevilima koji redovno krše zakon i izlažu se opasnosti zbog toga što se penju na neke od najviših zgrada u Hong Kongu, fotografišu se, a zatim to postavljaju na svoje Instagram profile. Iako su fotografije koje oni objavljuju zaista impresivne i, možemo slobodno reći, impozantne, savetujemo vam da ne kopirate ove smele i veoma hrabre ljude!

Hong Kong je poznat kao grad koji ima najviše nebodera na svetu, čak 1200, što ga čini pogodnim mestom za pravljenje ovakvih fotografija.

na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 1 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 2 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 3 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 4 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 5 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 6 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 7 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 8 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 9 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah na krovu sveta fotografije koje oduzimaju dah 10 Na krovu sveta: Fotografije koje oduzimaju dah

Izvor fotografija: businessinsider.com

Jasna Đorđević

Editors choice