Vreme je da poznati prošetaju po vašim mislima i to baš u ovim izdanjima. Njihove slike će vam pokazati da su i oni samo ljudi koji se smeju, osmehuju, tuguju, neki glume, drugi pevaju, a neki i namiguju. Ovo je žurka na koju ste svi pozvani. Ovog puta pravo sa modne piste zablistali su najpoznatiji modeli: Adrijana Lima (Adriana Lima), Dafne Hrunefelt (Daphne Groeneveld) i naravno uvek neizostavna Kim Kardašijan (Kim Kardashian).

Za pevanje su zaduženi Šeril Kol (Cheryl Cole), Džordž Majkl (George Michael) i Džastin Biber (Justin Bieber). Lil Vejn (Lil’ Wayne) je tu da repuje. A tu je i Ašer (Usher), koji je sve u jednom: glumac, pevač, tekstopisac i plesač. Red bi bio da ovu žurku posete i glumci, došli pravo sa crvenog tepiha: Ema Stoun (Emma Stone), Kameron Dijaz (Cameron Diaz), Kamil Gramer (Camille Grammer), Džerard Batler (Gerard Butler).

Da bi ugođaj bio potpun tu je i kontroverzni Merilin Manson (Marilyn Manson) da upotpuni našu scensku sliku. Tu su još neki. Dobro pogledajte slike sa partija koje slede.

Slika 188 Na šta to ličiš? (10. deo)

Plava kosa je to čime zračimo

Slika 268 Na šta to ličiš? (10. deo)

Nije bitno da li je levo ili desno, samo ga zatvoriš

Slika 354 Na šta to ličiš? (10. deo)

Oh, my God!

Slika 445 Na šta to ličiš? (10. deo)

Menson: Jao, Džastine dete, koliki si poras'o

Slika 537 Na šta to ličiš? (10. deo)

Donja usna nije za griženje, ne, ne

Slika 636 Na šta to ličiš? (10. deo)

Ema: Vidi ovog Džerarda, samo se nešto dere

Slika 726 Na šta to ličiš? (10. deo)

Verujem da bi i ti skinuo naočare, da nemaš podočnjake

Izvor fotografija: tumblr.com

Prethodne tekstove iz serijala “Na šta to ličiš” možete pogledati ovde.


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice