Nadéah Miranda, pevačica poznatog francuskog sastava Nouvelle Vague, posetiće Beograd 04. novembra u okviru evropske turneje sa svojim pratećim bendom.

Kao i Zaz, Nadéah je svoju muzičku karijeru započela uličnim nastupima u Parizu. U Londonu je osnovala svoj prvi bend The loveGods s kojim je nastupala kao predgrupa Niku Kejvu (Nick Cave) i bendu Franz Ferdinand. Nakon izlaska iz anonimnosti uličnog zabavljača, vraća se u Pariz i otpočinje saradnju sa Nouvelle Vague. Nova članica benda brzo je stekla svetsku slavu i naklonost publike harizmatičnom pojavom i zavodljivim nastupom.

Nadéah je 19. septembra ove godine objavila svoj prvi solo album “Venus Gets Even” koji će na predstojećem koncertu i promovisati. Muzika na njemu je mešavina francuskog folka, psihodelije i autobiografskih tekstova poput “Pinot Noir & Poetry for Breakfast”.

Nastup je zakazan za 04. novembar 2011. godine u klubu “Ilegala”. Karte za koncert koštaju 500 RSD i mogu se kupiti u pretprodaji u knjižari Plato (Akademski plato 1, Beograd).

Wannabe Magazine vam poklanja 4×2 karte za beogradski koncert ove umetnice. U komentarima ispod ovog teksta napišite zašto volite njenu muziku. Autori četiri komentara koji 01. novembra 2011. godine u 23 sata budu imali najviše lajkova dobiće na poklon po dve karte.

Editors choice