5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Nail Art horoskop: Vaga i Škorpija

Nail Art horoskop: Vaga i Škorpija

1/2

Vagu i Škorpiju očekuje zanimljiva godina. Dok je Vaga fokusirana na ljubav, Škorpiju samo zanima napredak u karijeri i konačni završetak sa obrazovanjem.

Međutim, dok vode borbu sa svetom, njihovi nokti ne smeju da ispaštaju. Evo kakav dizajn manikira bi njima najbolje pristajao.

Vaga

Jadna od vaših najbližih veza uticaće na veliki zastoj u vašem životu. Ipak, napredak u karijeri je veoma moguć odsad do kraja leta. Moguće je da ćete imati izvesne manje zdravstvene probleme, a prijatelji su ti na koje ćete moći uvek da se oslonite i koji će vas uvek usrećiti.

Ova važna i veoma bliska veza doživeće veliku krizu u jednom trenutku i onda će se to odraziti i na vaše zdravlje. Zato je važno da se što pre saberete i nastavite dalje, jer je vaš život i previše patio zbog ove situacije dosad.

I pored nedostatka samopouzdanja, doživećete veliki napredak u karijeri.

Boje

Vama divno stoje pastelne boje, puder roze, bebi plava, krem, boja kajsije. Sve mora da bude nežno kada ste vi u pitanju.

Raspoloženje

Ovo je godina u kojoj ćete doživeti brojne izazove, a sve to najviše zbog problema u ljubavi, jer je vama jedna od najvažnijih stvari u životu, ljubav. Međutim sad je vreme da crpite energiju iz karijere i zabave sa prijateljima.

Dizajn

Nokte bojite pastelnim nijansama, ali ukoliko želite malo promene, svaki nokat obojte drugačijim lakom. Da bi ovaj izgled bio stilski ujednačen, povežite ceo izgled istovetnom srebrnom šarom na svakom noktu.

image 4 Nail Art horoskop: Vaga i Škorpija

Editors choice