Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Najbolje destinacije za “posetu” Suncu kada nastupi zima

Najbolje destinacije za “posetu” Suncu kada nastupi zima

1/3

Oni koji strasno gledaju “Igru prestola” onda dobro znaju šta znači rečenica winter is coming. I dok u samoj seriji ona ima drugačije, preneseno značenje, u ovom trenutku je za nas ona stvarnost, budući da zima dolazi i treba se dobro pripremiti za nju. Uvek smo podeljeni kada su godišnja doba u pitanju, dok jedni obožavaju leto, drugi se raduju i jedva čekaju sneg, niske temperature i sve one praznike, zbog čega nam je ipak zimski period svima drag. Međutim, ukoliko bi malo da pobegneš od hladnih dana, snega i zimskih jakni i kaputa, onda će ti biti potrebno jedno lepo letovanje koje sebi možeš i sada da organizuješ, naravno. Posebno će ovo biti užitak ukoliko naše leto nisi iskoristila za neko lepo putovanje u primorske krajeve. Ovo su neke od najboljih svetkih destinacija na koje možeš tokom zime da se otisneš, kako bi pobegla od oblačnog neba i temperature u minusu, a koje pružaju potpuno sunčano uživanje.

Kambodža

Ukoliko voliš savršene, peskovite plaže, sa prozirno tirkiznim morem koje pruža potpuni mir i spokoj, onda je Kambodža definitivno odluka koju treba da doneseš za sebe i neku dragu osobu sa kojom krećeš na novo putovanje. Osim toga, nikada nisu preterane gužve, ne postoji preplavljenost turistima, što je čini odličnom destinacijom za tebe. Najbolje je otići od početka novembra, pa sve dok ne krene naše proleće, pa je upravo sada trenutak da o tome i razmišljaš.

kambodya Najbolje destinacije za posetu Suncu kada nastupi zima kambodza Najbolje destinacije za posetu Suncu kada nastupi zima

Editors choice