Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Najbolje “Vogue” naslovnice u 2014. godini

Najbolje “Vogue” naslovnice u 2014. godini

Svetski poznati magazin “Vogue” ima 23 publikacije koje izlaze u mnogim državama širom sveta, od kojih su svakako najpoznatije američka, britanska, francuska, japanska i brazilska.

Ono što posebno privlači pažnju jesu naslovnice ovog magazina, pa možemo reći da je ova godina, u tom smislu, bila posebno inspirativna, jer smo tokom cele godine mogli da uživamo u zaista fenomenalnim naslovnicama magazina “Vogue”, koje su, pored manekenki, krasile i mnoge druge poznate ličnosti iz sveta šoubiznisa.

Najzapaženija je, svakako, bila aprilska naslovnica američkog izdanja magazina “Vogue”, na kojoj su se našli Kim Kardašijan i Kanje Vest, ali ne možemo a da ne izdvojimo još neke među njima.

Stoga danas predstavljamo najbolje naslovnice magazina “Vogue” koje su obeležile 2014. godinu.

Početak godine obeležila je fenomenalna naslovnica brazilskog izdanja magazina “Vogue”, jer se na njoj pojavila prelepa manekenka Kendis Svonpoel, koja nam je svima ugrejala januar fotografijama koje je radio Ze Nunjes.

najbolje vogue naslovnice u 2014 godini kendis svonpoel Najbolje Vogue naslovnice u 2014. godini

Februarsko izdanje ovog magazina krasila je Kara Delevinj, jedan od najpopularnijih supermodela na svetu. Fotografije za ovu naslovnicu radila je Žake Dekor, dok nas je Kara oduševila svojim ženstvenim i glamuroznim izgledom.

najbolje vogue naslovnice u 2014 godini kara delevinj Najbolje Vogue naslovnice u 2014. godini

Naslovnica o kojoj se najviše pričalo ove godine svakako je aprilska naslovnica magazina “Vogue US” na kojoj su se našli Kim Kardašijan i Kanje Vest. Fotografije je radila Eni Lebovic, a o njenoj popularnosti najbolje govori podatak da se o ovoj naslovnici i danas priča.

najbolje vogue naslovnice u 2014 godini kim i kanje Najbolje Vogue naslovnice u 2014. godini

Još jedna naslovnica magazina “Vogue”, koja je ove godine privukla neverovatnu pažnju javnosti, jeste naslovnica španskog izdanja ovog magazina, koju krase Irina Šajk i Kristijano Ronaldo. Reč je o junskoj publikaciji, za koju je fotografije radio Mario Testino.

najbolje vogue naslovnice u 2014 godini irina i kristijano Najbolje Vogue naslovnice u 2014. godini

Prelepa oskarovka Lupita Niongo uradila je ove godine prvu naslovnicu za magazin “Vogue”. U pitanju je bilo julsko izdanje američke publikacije ovog magazina, za koju je fotografije radio Mikael Janson.

najbolje vogue naslovnice u 2014 godini lupita niongo Najbolje Vogue naslovnice u 2014. godini

Popularna modna kreatorka Viktorija Bekam krasila je ove godine naslovnicu avgustovskog izdanja magazina “Vogue UK”, za koje je fotografije radio Patrik Demaršelje.

najbolje vogue naslovnice u 2014 godini viktorija bekam Najbolje Vogue naslovnice u 2014. godini

Septembarsko izdanje magazina “Vogue US” krasile su tri prelepe manekenke – Karli Klos, Džoan Smols i Kara Delevinj. Kao što se i dalo očekivati, fotografije za ovo izdanje radio je Mario Testino.

najbolje vogue naslovnice u 2014 godini karli dzoan i kara Najbolje Vogue naslovnice u 2014. godini

Još jedan fenomenalan trio supermodela našao se na naslovnici novembarskog izdanja magazina “Vogue Turkey”. Fotografije za ovo izdanje radio je Kunejt Akeroglu, dok su se na njima našle Naomi Kempbel, Klaudija Šifer i Eva Hercigova.

najbolje vogue naslovnice u 2014 godini naomi klaudija i eva Najbolje Vogue naslovnice u 2014. godini

Brazilska lepotica Adrijana Lima krasila je ove godine nekoliko naslovnica magazina “Vogue”, a mi smo izdvojili novembarsko izdanje magazina “Vogue Paris” za koju je fotografije radio tim Mert & Marcus.

najbolje vogue naslovnice u 2014 godini adrijana lima Najbolje Vogue naslovnice u 2014. godini

Još jedna prelepa manekenka našla se na naslovnici magazina “Vogue”. Ovoga puta, reč je o meksičkom izdanju ovog magazina, koje je, odevena u fenomenalne dizajnerske komade, krasila Rouzi Hantington Vajtli.

najbolje vogue naslovnice u 2014 godini rouzi hantington vajtli Najbolje Vogue naslovnice u 2014. godini

Jedna od naslovnica koje su obeležile kraj ove godine je naslovnica brazilskog izdanja magazina “Vogue”, na kojoj se nalaze brazilski supermodel Žizel Bundšen i mačka kreatora Karla Lagerfelda, Šupet. Naslovnicu je, naravno, radio sam Lagerfeld, dok je njome predstavljena nova kozmetička linija ovog popularnog kreatora.

najbolje vogue naslovnice u 2014 godini zizel bundsen Najbolje Vogue naslovnice u 2014. godini

Jasna Đorđević

Editors choice