Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Najbolji saveti o putovanjima koje ćete ikada čuti (2. deo)

Najbolji saveti o putovanjima koje ćete ikada čuti (2. deo)

Predstavljamo vam još šest saveta o putovanjima koji će vam pomoći da uživate u svom odmoru i da ga maksimalno iskoristite! U prethodnom tekstu imate još šest, ne zaboravite da ih pogledate…

Umirite vašeg kućnog ljubimca tokom leta

Spakujte u kutiju za ljubimca nešto mekano što miriše na vas, poput majice koju ste nosili nekoliko sati. Tako ćete se osigurati da će tokom buke i potresa vaš ljubimac ostati miran.

Uzimajte probiotike

Jedite dosta jogurta dok ste na odmoru kako biste održali zdravu ravnotežu u crevnoj flori i tako se odbranili od napadnih bakterija iz hrane koju konzumirate u novom gradu. Takođe, jogurt je sjajan izvor proteina i uz malo masti pomoći će vam da se izborite sa napadima gladi u obliku užine poslepodne ili kasno ujutro.

Naučite kako da izbegnete gužve

Niko ne propušta priliku da ode u Diznilend. Samo ne putujte tamo u jeku sezone, preporučuju turistički stručnjaci. Dokazano, turistička mesta su najkrcatija ponedeljkom, četvrtkom i subotom. Holivud je prepun nedeljom i sredom, a Životinjsko carstvo ponedeljkom, utorkom i sredom. Poruka je: Započnite svoj odmor u utorak, zatim idite u Holivud i završite svoju avanturu u Životinjskom carstvu u subotu (dok se još većina drugih turista druži sa Miki Mausom).

kuče Najbolji saveti o putovanjima koje ćete ikada čuti (2. deo)

Ostavite ljubimcu nešto što miriše na vas

Pročitaj i ovaj tekst. 

Upoznajte se sa pravilima

Zapamtite 3-1-1 pravilo koje se odnosi na ručni prtljag: tri flaše ili manje, jedna srednja plastična kesa, jedna torba po putniku na izlaznom punktu. Ako morate da ponesete lekove, prijavite ih, što će oni proveriti i verovatno vas pustiti dalje.

Ugovorite povoljnu cenu hotela

Kada rezervišete hotel, predlažemo da pozovete lokalni broj, a ne onaj koji počinje ciframa 800, pošto je često slučaj da tako rezervišete samo sobe koje su skuplje. Kako biste se dobro naspavali tražite sobu što udaljeniju od bilo kakvih građevinskih radova u toku. Da biste uživali u tuširanju, tražite sobu na spratu gde su postavljene pumpe (često se koriste za pojačavanje vodenog pritiska). I raspitajte se da li hotel ima dvocevni ili četvorocevni sistem grejanja – četvorocevni sistem omogućava da sami podešavate sobnu temperaturu.

Izbegnite gubljenje prtljaga

Postoje dve vrste prtljaga, ručni i izgubljeni prtljag. Ako morate da nosite torbe, predlažemo da ih sami odnesete na izlaz. Pomoćnici na aerodromu će vas uputiti dalje i bićete sigurni da su ukrcani na avion. Još jedna pogodnost: Poslednji kofer koji se unese na avion je prvi koji će se istovariti po sletanju.

A sada, pakujte kofere i… pravac vaše omiljeno mesto!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

 

Editors choice