Modni dodaci bele boje su idealan način da svoj izgled prilagodite zimskom hladnom vremenu. Bela odeća nije praktična i lako se prlja, naročito ukoliko je sneg počeo da se topi… Zato su tu brojni aksesoari koji će dati pečat vašoj odevnoj kombinaciji… Koristite nakit i modne dodatke bele boje i izgledaćete u duhu zime…

Minđuše su najtraženiji modni dodatak. Ukoliko se odlučite za one u beloj boji, izgledaćete smelo i zabavno. Možete ih nositi i u toku dana, ali i za večernji izlazak. Osim minđuša, jednostavno morate imati torbu bele boje. Lako se kombinuje uz brojne modne kombinacije, praktična je i obavezni dodatak.

Ništa ne može upotpuniti odevni izbor kao kaiš bele boje. Doprineće tome da izgledate smelo, elegantno i samouvereno. Ukoliko želite da unesete malo tajnovitosti, koristite naočare za sunce bele boje. Ne samo da će vas zaštititi od sunca i odsjaja beline, već će vaš izgled biti sasvim u skladu sa zimom.

Ono što će vas sigurno zagrejti  jesu kapa i šal. Odaberite modele bele boje i bićete spremne na to da provedete vreme napolju.

Pogledajte neke od modnih predloga koji će vas uvesti u zimsko raspoloženje. Ove zime birajte samo aksesoare bele boje!

Slika 227 Najlepši aksesoari u beloj boji

Neiostavne minđuše bele boje. Nosite ih tokom dana i uveče

Slika 319 Najlepši aksesoari u beloj boji

Bela torbica je nešto što morate imati

Slika 416 Najlepši aksesoari u beloj boji

Kaiš bele boje za smeo i elegantan izgled

Slika 512 Najlepši aksesoari u beloj boji

Kao zaštitu od sunca koristite naočare u beloj boji

Slika 610 Najlepši aksesoari u beloj boji

Šal, marama ili ešarpa će vas sigurno zagrejati

Slika 79 Najlepši aksesoari u beloj boji

Kapa je obavezni modni dodatak

Izvori fotografija: etsystatic.com, tally-weijl.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Editors choice