Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Najnežnija Nivea nagradna igra

Najnežnija Nivea nagradna igra

Beiersdorf je sa svojim brendom Nivea odlučila da ponovo nagradi svoje verne potrošače. Naime, svi koji u periodu od 1.8.2013. godine do 28.8.2013. godine kupe proizvode robne marke Nivea u vrednosti od najmanje 1,000 dinara i sačuvaju fiskalni račun kao dokaz o kupovini, imaju šansu da dobiju glavnu nagradu: porodično putovanje u Dubai za četiri člana porodice ili neku od sporednih nagrada: Nikon digitalni fotoaparat (deset dobitnika) i Nivea poklon paket proizvoda (30 dobitnika).

Pravila učešća

Potrebno je da svaki učesnik pošalje prijavu na poštanski fah 93 sa naznakom za “Nivea najnežnija nagradna igra”, 11158 Beograd 118, PAK 105305 zajedno sa fotokopijom ili originalom fiskalnog računa ili da pošalje prijavu putem interneta na sajtu: www.nivea.rs, gde će uneti broj fiskalnog isečka, a kojim se dokazuje kupovina proizvoda robne marke Nivea u promotivnom periodu u vrednosti od najmanje 1,000 dinara. Svaki učesnik može više puta da učestvuje u nagradnoj igri slanjem više prijava, s tim što se uz svaku novu mora priložiti kopija ili original novog fiskalnog računa pod uslovima napred navedenim, odnosno uneti broj novog fiskalnog računa ukoliko se prijava podnosi putem interneta.

wall NG hires Najnežnija Nivea nagradna igra

Učestvuj i osvoji

Prijava mora da sadrži sledeće lične podatke učesnika: ime i prezime, grad, adresu prebivališta, datum rođenja, broj fiksnog i/ili mobilnog telefona. U nagradnoj igri mogu učestvovati samo punoletna lica.

Editors choice