5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Najposećeniji fitnes blogovi

Najposećeniji fitnes blogovi

Svi pasionirani obožavaoci fitnesa se sigurno obraduju kada mogu bilo gde da pročitaju neke savete u vezi vežbanja, ishrane i svega što ima veze sa zdravim načinom života. Ako ste jedan od njih, lista najpopularnijih fitnes blogova koju vam predstavljamo, će vam sigurno biti od koristi.

Lean Green Bean

Autor ovog bloga je Lindzi, koja o fitnesu i zdravoj ishrani zna sve od A do Š. Na svom blogu ona ne postavlja samo sadržaje vezane za vežbanje, već i različite recepte u kojima čitaoci uživaju. Ona se takođe dopisuje sa svojim čitaocima i mesečno im dodeljuje neke poklone zdrave hrane.

Lean Green Bean1 Najposećeniji fitnes blogovi

Purely Twins

Ovaj blog pišu bliznakinje Lori i Mišel. Ako želite da imate seksi mišićavo telo, pratite njihov on line program vežbi koji je pušten u junu. Takođe, imaju puno zanimljivih recepata, sa posebnom pažnjom koju posvećuju ljudima koji su alergični na neke namirnice ili su na specijalnim dijetama.

Fitnessista

Đina, autorka ovog bloga je vojno lice i fitnes instruktor. Ona objavljuje mnoge vežbe koje radi u teretani, ali koje možete da uradite i kod kuće. Što se tiče načina ishrane, ona posebno vodi računa o tome šta se jede pre, a šta posle treninga.

fitnessista Najposećeniji fitnes blogovi

Tone It Up

Karena i Katrina, koje vode ovaj blog, su veoma popularne, a njihov značaj u fitnesu preko DVD-a se meri sa onim koji je imala čuvena Džejn Fonda. Kod njih možete naručiti sopstveni nutritivni plan, uz određenu nadoknadu.

Fitsugar

Ovaj blog je jedan od najpopularnijih fitnes blogova koji sadrži različite vežbe, recepte, kao i poslednje trendove u svetu fitnesa. oni takođe objavljuju i priče o poznatima koji su stalno u “tonusu”.

Olivera Denčić

 

Editors choice