Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Najveći svetski džentlmeni vole Scabal

Najveći svetski džentlmeni vole Scabal

Verovatno se pitate gledajući Holivudske blokbastere gde i kako glavni glumci nalaze odela koja im tako savršeno pristaju. Da li su to dizajnerski komadi? Da li se po njihovim merama rade odela namenski za snimanja, dodele oskara, festivale isl. Verovatno da!

scabal cuto Najveći svetski džentlmeni vole Scabal

Ali gde naći jedno takvo odelo da svakim svojim delom odgovara vašoj konstituciji i građi? Firma Scabal je 40-tih godina prošlog veka počela sa proizvodnjom najfinijih materijala za muška odela. Scabal je dizajnirao I proizvodio luksuzne materijale koji su distribuirani svetski poznatim krojačima i dizajnerima.

Scabal Rancco odela 1 Najveći svetski džentlmeni vole Scabal

Ova fabrika je poznata po tehnološkim inovacijama i sve boljem kvalitetu. Materijali poput vrhunske vune od Super 100 do Scabal Super 250, kašmir, svila, pamuk, lan i moher koji daju udobnost i lepotu koja se vezuje za ime Scabal. Postali su svetski poznati proivodeći tkanine sa zlatnim vezom i dijamantskim prahom. Jedno takvo odelo, izrađeno od najfinijih tkanina a posebno ako je šiveno po vašoj meri predstavljaće vrhunski komad vašeg garderobera.

Scabal Rancco odela 3 Najveći svetski džentlmeni vole Scabal

Dovoljno je da odete do knez Mihajlove i u Rancco prodajnom salonu odaberete ono što će vašem karakteru i vašoj građi najviđe pristajati.

Pored Scabal tkanina pogledajte veliki asortiman materijala za izradu vašeg  savršenog odela. U ponudi su vam Cerruti, Dormeuil i Vitale Barberis Canonico. Vi ste pravi džentlmen jer vas vaš slit izdvaja.

Martina Lazić

Editors choice