5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Nakit koji se voli: Gemme Couture

Nakit koji se voli: Gemme Couture

Gemme Couture bajku smo vam već predstavili. Zajedno smo zavirili iza scene povodom snimanja kampanje za ovaj luksuzan brend, a sada je vreme da vam predstavimo samo neke od fantastičnih komada nakita. Gemme Couture je naš izbor za vas. Nakit od dragog i poludragog kamenja, biseri sa Tahitija, komadi ukrašeni kožom i zlatom – sve to možete naći u kolekciji ovog luksuznog brenda. Iza ovog imena krije se kreativni tvorac, ona je Ivana Okereke. Ova uspešna dama osluškuje želje svojih klijenata, a ljubav prema modi i detaljima pokazuje u svakoj kolekciji.

Nakit Gemme Couture je tu da definiše vaš stil i predstavi vas u najboljem svetlu. Nakit možete birati shodno senzibilitetu, poimanju mode ili čak u zavisnosti od raspoloženja i poruke koju želite da ostavite svojim stilom. Jedno je sigurno Gemme Couture će svakom vašem izgledu dati notu prefinjenosti. Nežan, neodoljiv i sasvim potreban – pravi nakit za žene.

Inspiraciju za ovaj moderan nakit Ivana pronalazi gotovo u svemu lepom, u prirodi, u ljudima, situacijama…

Uživajte u fotografijama koje slede, a Gemme Couture možete  kupiti u Beogradu u “C’est Moi Art Jewellery” Balkanska 2 i u prizemlju Ušče Shopping Center.

gemme couture nakit ogrlica narukvica Nakit koji se voli: Gemme Couture gemme couture nakit nakit ogrlica narukvica 2 Nakit koji se voli: Gemme Couture gemme couture nakit nakit ogrlica narukvica 3 Nakit koji se voli: Gemme Couture gemme couture nakit nakit ogrlica narukvica 4 Nakit koji se voli: Gemme Couture gemme couture nakit nakit ogrlica narukvica 5 Nakit koji se voli: Gemme Couture gemme couture nakit nakit ogrlica narukvica 6 Nakit koji se voli: Gemme Couture gemme couture nakit nakit ogrlica narukvica 7 Nakit koji se voli: Gemme Couture gemme couture nakit nakit ogrlica narukvica 8 Nakit koji se voli: Gemme Couture gemme couture nakit nakit ogrlica narukvica 9 Nakit koji se voli: Gemme Couture gemme couture nakit nakit ogrlica narukvica 10 Nakit koji se voli: Gemme Couture gemme couture nakit nakit ogrlica narukvica 11 Nakit koji se voli: Gemme Couture gemme couture nakit nakit ogrlica narukvica 12 Nakit koji se voli: Gemme Couture

Jovana Katić

Fotografija: Danilo & Sharon

Model: Jelena Janković (Fox)

Šminka: Marko Nikolić

Frizura: D Hair

Stajling: Tijana Žunić

Posetite njihov zvanični sajtFacebookTwitterInstagram! Za dodatne informacije možete pisati na info@gemmecouture.com.

Editors choice