Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Nakon prve dve stiže i treća: EGallery predstavlja novu umetničku postavku

Nakon prve dve stiže i treća: EGallery predstavlja novu umetničku postavku

U četvrtak 4. juna sa početkom u 18h biće otvorena treća po redu izložba “Egallery” u agenciji za integrisane komunikacije Executive Group koja se nalazi u Knez Mihailovoj 9. Kao i prethodna dva izdanja, kancelarije koje se nalaze na tri sprata biće pretvorene u izložbeni prostor.

Na trećem izdanju EGallery predstaviće se 20 autora sa više od 100 radova u oblasti slikarstva, grafike, fotografije i grafičkog dizajna. Posetioce tokom otvaranja izložbe očekuje i uzbudljiva interaktivna instalacija Milana Ličine, dizajnera iz Beograda, angažovanog na polju audiovizuelnog performansa, interaktivnih instalacija i (new)media art-a. Projekti ovog umetnika nude jednistvena iskustva koja uključuju upotrebu realnih objekata, ljudske interakcije, vizuelnih umetnosti i zvuka u cilju istraživanja njihovih uzajamnih veza i, po mogućnosti, postavi pitanje u vezi sa temom kojom se bavi u radu.

EGallery predstavlja novu umetničku postavku Poziv za medije Nakon prve dve stiže i treća: EGallery predstavlja novu umetničku postavku

Treća u nizu prodajnih izložbi u ovom nekonvencionalnom galerijskom prostoru u centru grada deo je istoimenog, inovativnog projekta koji je Executive Group započeo 2014. godine u saradnji sa grupom Š.U.N.D. (Šta umetnost nudi društvu) kako bi pružio podstrek mladim umetnicima.

“EGallery” će biti otvorena za javnost svakog petka od 15:00 do 17:00 časova, uz prethodnu najavu dolaska na e-mail office@eg.rs.

Editors choice