Naomi Kempbel u editorijalu magazina “The Edit”

Naomi Kempbel u editorijalu magazina “The Edit”

Svetski poznati supermodel Naomi Kempbel krasi poslednje izdanje poznatog online magazina “The Edit”. Ova britanska lepotica, koja se nedavno našla na naslovnici španskog izdanja magazina “Vanity Fair”, je u intervjuu koji je dala za ovaj magazin izjavila da i posle 29 godina karijere, ima tremu kada treba da izađe na pistu.

“I dalje imam tremu, pa moram sebe da smirujem pre nego što izađem na pistu. U tom trenutku molim Boga da mi ne padne haljina”, rekla je Naomi.

Popularna manekenka u ovom novom izdanju magazina “The Edit” izgleda lepše nego ikada pre, dok je na fotografijama koje je radio Niko iz tima Artlist Paris, poseban akcenat stavljen na manekenkine duge noge i savršen izgled.

naomi kempbel u editorijalu magazina the edit 1 Naomi Kempbel u editorijalu magazina The Edit

naomi kempbel u editorijalu magazina the edit 2 Naomi Kempbel u editorijalu magazina The Edit

naomi Kempbel u editorijalu magazina the edit 3 Naomi Kempbel u editorijalu magazina The Edit naomi Kempbel u editorijalu magazina the edit 4 Naomi Kempbel u editorijalu magazina The Edit naomi Kempbel u editorijalu magazina the edit 5 Naomi Kempbel u editorijalu magazina The Edit naomi Kempbel u editorijalu magazina the edit 6 Naomi Kempbel u editorijalu magazina The Edit

Jasna Đorđević