5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Naomi Vots i Tommy Hilfiger: U borbi protiv raka dojke

Naomi Vots i Tommy Hilfiger: U borbi protiv raka dojke

Prestižni američki brend TOMMY HILFIGER sa ponosom objavljuje da nastavlja saradnju sa vodećom neprofitnom fondacijom „Breast Health International“ (BHI), koja unapređuje istraživanje i lečenje raka dojke. Osmu godinu za redom, Hilfiger je dizajnirao ograničenu seriju torbi od čije prodaje prihod ide programu „Fund for Living“. Glavna zvezda ovogdišnje kampanje je filmska glumica Naomi Watts, dok je za fotografiju kampanje zaslužan Patrick Demarchelier. Torba će biti dostupna u odabranim prodavnicama brenda Tommy Hilfoger širom sveta.

BHI BTS NW 04 FW14 150 RGB Naomi Vots i Tommy Hilfiger: U borbi protiv raka dojke

“Velika mi je čast da budem deo kampanje zajedno sa Tommy, Patrickom i organizacijom Breast Health International”,izjavila je Naomi Watts. “Ova inicijativa generiše prekopotrebnu svest o ženskom zdravlju i doprinosi prikupljanju značajnih sredstava za borbu protiv ove odvratne bolesti! Mnogo mi znači što mogu da podržim ovaj zadivljujući gest i odlučna sam u tome da se istakne važnost ranog otkrivanja ove bolesti. Sa dvoje male dece znam kako grozničav i brz život može da bude, ali je potrebno samo nekoliko minuta da se ode na pregled.”

BHI HERO NW 01 FW14 150 RGB Naomi Vots i Tommy Hilfiger: U borbi protiv raka dojke

Ovogodišnja torba je teget boje sa paležnim akcentima i elegantnim crvenim prugama sa strane. Napravljena od italijanske kože, ova višenamenska torbaodiše Tommy Hilfiger klasikcool estetikom. Dodatne funkcije uključuju asimetrične džepove, zlatnu podršku i privezak sa crvenim, belim i plavim resama, a odvojivi kaiš omogućava nošenje torbe preko ramena.

Editors choice