Ljubav, sreća, sloboda, beskonačnost… ili sve zajedno. Svaka narukvica brenda Cruciani svetu šalje ličnu, ali i modnu poruku. Vesele boje i pozitivne misli protkane su kroz niti narukvice Cruciani koja je danas sinonim za kosmopolitski stav i eleganciju u kojoj pravila estetike nisu striktna.

Kada je Italijan Luka Kaprai (Luca Caprai) 1992. godine osnovao brend Cruciani, želja mu je bila da donese sreću što većem broju ljudi. Zato svaka narukvica Cruciani ima nekoliko detelina sa četiri lista koji se odnose na po jednu želju osobe koja ih nosi.

Narukvice su vrlo brzo postale globalni fenomen, nezaobilazni modni detalj poznatih ličnosti širom sveta, modnih ikona i svih onih koji neguju neobičan stil, vole da se igraju bojama, zrače pozitivnim i mladalačkim duhom, bez obzira na godine.

cruciani1 2 Narukvice Cruciani dostupne u Zlatarnama Celje

Svaka narukvica brenda Cruciani svetu šalje ličnu, ali i modnu poruku

Makrame tehnika

Narukvice Cruciani su izrađene makrame tehnikom, a posebnim načinom tkanja u ornamente je utkana i oznaka prema kojoj se vidi da je riječ o Cruciani originalu. Takođe, osmišljene su i posebne linije za žene, muškarce i decu.

Svaka od kolekcija nosi određenu poruku u zavisnosti od oblika i boja u kojima su izrađene. Detelina s četiri lista, srca, leptiri, Mars, You Star – neki su od simbola koji su dostupni kupcima u Zlatarni Celje u objektima širom Srbije.

Editors choice