Danas je taj dan, vi se udajete i nervoza je pojačana. Izgleda da nisu svi momenti iz američkih filmova izmišljeni. Za vas smo izdvojili neke od najlepših trenutaka zabeleženih aparatom majstora svog zanata.

Venčanica je spremna, savršeno vam pristaje i svi detalji na vama se slažu u boji i materijalu. Nakit, bidermajer, cipele, frizura i šminka – o svemu smo već pisali, dali smo vam neophodne savete i dopustili da u svakom segmentu iskažete sopstvenu kreativnost i time svoje venčanje učinite jedinstvenim. Ne zaboravite, najbolje stvari su jednostavne – posebno kada su u pitanju izgled i stil.

Za poslednje pripreme izaberite dobru muziku i flašu omiljenog šampanjca. Nazdravite sa najboljim prijateljicama za sve lepe trenutke koji su pred vama. Prepustite drugima da brinu o detaljima, vi budite samo dobro raspoloženi i pripreme pred izgovaranje sudbonosnog “da” učinite poput onih iz filmova.

Aparatom ili kamerom zabeležite i pripreme, biće vam – sasvim smo sigurni – lepa i draga uspomena.

06 Twin Lens Lauren Našminkaj me, obuci me, danas se udajem!

Venčanica iz snova

080830 bms  020 Našminkaj me, obuci me, danas se udajem!

Dobro raspoloženje

01503  mg 3976 Našminkaj me, obuci me, danas se udajem!

Prepustite drugima da brinu o make up-u

 Našminkaj me, obuci me, danas se udajem!

Neka o sitnicama brinu oni koji vas vole

0123 Našminkaj me, obuci me, danas se udajem!

Obavezno birajte vodootpornu maskaru...

 Našminkaj me, obuci me, danas se udajem!

Čak se i vaše prijateljice mogu dobro zabaviti...

0082 Našminkaj me, obuci me, danas se udajem!

Duboko udahnite i srećno!


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice