1/3

Kada uspeš da pronađeš najbolji način za nanošenja ajlajnera, onda si završila najveći deo makeup posla i uspela si da savladaš krucijalnu makeup tehniku. Dobro se zna koliko je teško naneti ovaj proizvod, a da izgleda bar korektno i pristojno, jer uglavnom većina devojaka u naporu da ga nanese na kapke dobro na kraju odustanu i sve završe senkama i sa više slojeva maskare. Međutim, od odustajanja treba da odustaneš, to kako nanosiš ajlajner je čista vežba i praksa, veći je problem znati kako se nanosi za koji oblik oka. Ovo je vodič baš kroz tu problematiku, jer je vreme da naučiš kako prema obliku svog oka da naneseš savršenu liniju koja će istaći još više tvoju lepotu.

Bademasti oblik oka

Iskreno, ljudi sa bademastim oblikom očiju su najsrećniji, osim što lepo izgledaju, oni se savršeno prilagođavaju najrazličitijim načinima šminkanja. Isto to važi i za nanošenja ajlajnera, kako god da ga naneseš odlično će izgledati, ali ipak, klasični cat look očiju će biti najbolji i najlepši izbor.

bademaste oči Nauči kako da nanosiš ajlajner prema svom obliku oka?

Upali oblik oka

Ukoliko tvoje oči deluju “upalo”, odnosno, duboko su postavljene, onda ne bi trebalo ajlajner da nanosiš celom dužinom kapka. Najbolje bi bilo da započneš sasvim tankim slojem koji kreće negde od sredine oka ka spoljašnjem kraju oka, te da se pri kraju malo linija podeblja, bez prevelikog volumena, jer će tako oko izgledati znatno “zatvorenije”.

upale oci Nauči kako da nanosiš ajlajner prema svom obliku oka?

Editors choice