Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Ne-Yo najavio izlazak novog albuma

Ne-Yo najavio izlazak novog albuma

Peti studijski album popularnog r’n’b pevača Ni-Joa (Ne-Yo) ekskluzivno je najavljen za 18. septembar. Naime, album će nositi naziv “R.E.D” što zapravo predstavlja skraćenicu od “Realizing Every Dream”.

Slika 1 NeYo Ne Yo najavio izlazak novog albuma

Za Ni-Joa kažu da je jedan od retkih koji ume u dens pesmu da ubaci smislen tekst

Nakon uvodnog singla “Lazy Love” sa predstojećeg albuma, Ni-Jo je 9. jula objavio još jednu numeru pod naslovom “Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself)”. Tako je publici, ali i muzičkim kritičarima, dao do znanja da je u prethodnom periodu zaista vredno i kvalitetno radio, te da mogu očekivati pregršt novih hitova. Ako je sudeći po velikim uspesima prethodnih albuma, poput  “In My Own Words” iz 2006. i “Because of You” iz 2007. godine, od predstojećeg albuma “R.E.D” zaista možemo očekivati prelepe, emotivne numere, ali i brže pesme koje će pokretati masu na plesnom podijumu, i sve zajedno, pevaču doneti veliki broj cenjenih priznanja. Dok sa nestrpljenjem iščekujete nove Ni-Joove hitove, poslušajte ovde najnoviju numeru “Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself)” koju smo vam pre nekoliko dana već predstavili na našoj Facebook stranici.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice