Peti studijski album popularnog r’n’b pevača Ni-Joa (Ne-Yo) ekskluzivno je najavljen za 18. septembar. Naime, album će nositi naziv “R.E.D” što zapravo predstavlja skraćenicu od “Realizing Every Dream”.

Slika 1 NeYo Ne Yo najavio izlazak novog albuma

Za Ni-Joa kažu da je jedan od retkih koji ume u dens pesmu da ubaci smislen tekst

Nakon uvodnog singla “Lazy Love” sa predstojećeg albuma, Ni-Jo je 9. jula objavio još jednu numeru pod naslovom “Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself)”. Tako je publici, ali i muzičkim kritičarima, dao do znanja da je u prethodnom periodu zaista vredno i kvalitetno radio, te da mogu očekivati pregršt novih hitova. Ako je sudeći po velikim uspesima prethodnih albuma, poput  “In My Own Words” iz 2006. i “Because of You” iz 2007. godine, od predstojećeg albuma “R.E.D” zaista možemo očekivati prelepe, emotivne numere, ali i brže pesme koje će pokretati masu na plesnom podijumu, i sve zajedno, pevaču doneti veliki broj cenjenih priznanja. Dok sa nestrpljenjem iščekujete nove Ni-Joove hitove, poslušajte ovde najnoviju numeru “Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself)” koju smo vam pre nekoliko dana već predstavili na našoj Facebook stranici.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice