5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Ovo ne želiš da čuješ (opet) ako si singl

Ovo ne želiš da čuješ (opet) ako si singl

1/3

Imate prava da svakoga ko vam postavlja dijagnoze oterate u tri lepe. Koliko je normalnije ili bolesnije biti sam ili opstajati u lošoj vezi, ne može niko da proceni i da o tome sudi. Jedina validna mera je to kako se osećate. Ako dušebrižnici nastoje da vam postave dijagnozu zato što ste nesrećni što ste sami, onda ih saslušajte, možda vam pomognu.

Ali ako je vama skroz dobro i sasvim ste zadovoljni svojim životom, a svi nastoje da proniknu u srž vašeg problema, onda oni imaju problem i neka se nose sa svojim dobrim namerama. A možda i da posete nekog doktora za glavu. Imate prijateljicu koja je sama i dobro joj je – ne pokušavajte da joj pomognete. Sami ste i zadovoljni ste – ne primajte se na dijagnoze.

Ti si preveliki zalogaj za svakog muškarca

Pa, ako je to istina, to niko ne zna bolje od tebe. I ne treba ti da to čuješ. Šta to znači, takođe znaš. Da treba da se smanjiš i da se pretvaraš da nisi tako divna, kao što jesi, to si pokušala. I ne ide. Ne možeš dugo da se pretvaraš da si nešto osrednje, kad si zapravo vrh, em je licemerno, em je neodrživo – ili će vam se smučiti, ili će vas provaliti, a najverovatnije će vas provaliti kad vam se smuči da izigravate žensko iz ograničenih muških zamisli o tome šta žensko treba da bude i kako treba da sa ponaša i izgleda.

Ako nema adekvatnog partnera za tebe, onda uživaj u sebi i ne primaj se na bilo čiju ideju o tome da je bolje imati bilo koga, nego biti sam. Nije bolje. Singl možeš da budeš sasvim srećna, a sa bilo kim ćeš sigurno biti nesrećna.

Ovo ne želite da čujete opet ako ste singl1 Ovo ne želiš da čuješ (opet) ako si singl

Editors choice