Već u narednom trenutku, ovaj tandem kreće na novi “zadatak” u kom Medi glumi “Safron” i mora da osvoji vrlo nezgodnog i nadobudnog direktora banke. Ovaj posao trio dobija od nekog ko se zove “Doktor” i ko uzima 70% “zarađenog” novca. Dakle, eto nove intrige!

Ezra, s druge strane, ne uspeva da se oporavi od šoka i vidno pati zbog toga što je izgubio svoju veliku ljubav. Sve dok mu na vrata ne zakuca još jedna Medina žrtva tj. još jedan “bivši muž” – Ričard. Oni udružuju snage i odlučuju da i sami postanu prevaranti kako bi pronašli Medi i osvetili se! Pam-pam paaaaam!

1200 Ne znaš šta da gledaš ove jeseni? Prevaranti su nova serija zbog koje ćeš izgubiti glavu!

Ako želite da saznate kako se ova zabavna priča nastavlja moraćete i sami da uključite male ekrane i Fox Life svakog ponedeljka u 10 časova uveče!

Iako na prvi pogled radnja deluje jednostavno i pomalo poznato, serija “Prevaranti” je puna humora, u čemu posebno moramo istaći Ričarda (glumac Parker Jang) koji fantastično igra ulogu pomalo priglupog, ali simpatičnog frajera, dok Medi možemo samo da posmatramo i pokušamo da “ukrademo” delić njenog šarma i taktika zavođenja! Prva epizoda nas je osvojila upravo zato što je postignut savršen balans između humora, intrige i emocija.

imposters spoilers2 Ne znaš šta da gledaš ove jeseni? Prevaranti su nova serija zbog koje ćeš izgubiti glavu!

Radnja je zanimljiva i serija će vas “upecati” u prvih nekoliko minuta! Baš kao što Medine žrtve ne mogu odoleti njoj, tako ni gledaoci neće moći da odole ovoj seriji – mi nismo uspeli i jedva čekamo narednu epizodu! Prilično smo sigurni da je svako opiranje – uzaludno!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Editors choice