Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nedelja mode u Parizu: Najbolje kolekcije

Nedelja mode u Parizu: Najbolje kolekcije

2/3

Maison Margiela

John Galliano je uzeo krajnje istripovan hologramski momenat i sjajne elemente sa prošlomesečne haute couture Maison Margiela kolekcije i opravdao insširaciju i kroz ready-to-wear komade koji su imali isti moramo-odmah-da-ih-imamo utisak.
Nova kolekcija budi osećaj kao da se istražuje nova teritorija, definišu nove ideje, ili čak predlažu. A tu su i komadi koji bude osećaj sigurnosti kao da su neke misije upotpunjene, ciljevi postignuti. Maison Margiela kolekcija koju je predstavio John Galliano pokazala nam je ta dostignuća. Od kada se pridružio kući 2015.godine, rezervisan, distanciran legendarni dizajner je tiho radio na uspostavljanju novog seta kodova i vrednosti za kultni brend, sa poptovanjem prema svemu što je osnivač Martin Margiela postavio, ali sa nepogrešivim, hipnotišućim, prepoznatljivim tragom njega samog.

Lanvin

Prva sezona Oliviera Lapidusa za Lanvin bila je pravo vatreno krštenje. U drugoj kolekciji koju radi za ovaj brend, Lapidus je ciljao direktno na budućnost, sarađujući i sa američkom tech umetnicom Kristom Kim na printovima, obogaćujući ih vezovima a celu reviju upotpunjujući plejlistom inspirisanom dužim i kraćim zvucima Morzeove azbuke.

Rick Owens

“Nosivo” nije baš reč koju bismo ikada povezali sa komadima Ricka Owensa. Ipak, za razliku od svega što smo videli od njega do sada, ove sezone je ponudio odeću za koju bi se moglo reći da je malo prizmenija i nosivija, u odnosu na njegov uobičajeni nivo avangardnosti.

Balmain

Uglačane površine, sjaj, odsjaj duge, presijavanja, luminozni detalji, šljokice– sve je to bio deo nove kolekcije Oliviera Rousteinga i predstavja osvežavajući iskorak od njegovih uobičajenih prepleta i resa.

Editors choice