5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

1/4

ovan21111111 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Trenutno vam je u planu da poboljšate svoje finansijsko i materijalno stanje, jer na trenutnom poslu ne zarađujete dovoljno i jedva sklapate kraj sa krajem. Najviše će uspeha na polju finansija imati oni koji se bave zanatom ili posluju sa strancima. Na poslu će vam krajem nedelje faliti elana i motivacije i osećaćete se kao da sve što uradite nema svrhu niti pozitivnih rezultata. Razmišljate o odmoru i porodični problemi vas sputavaju da se posvetite maksimalno poslu kao do sada. Mnoge od vas će mučiti i stomačni problemi ove sedmice, pa ne bi bilo loše da uzmete koji slobodan dan i odete na lekarski pregled. Mnogi Ovnovi suoči će se sa porodičnim problemima, a najviše svađa izazvaće vaše neraspoloženje i to što tvrdoglavo terate po svom i ne popuštate ni po koju cenu. Dajte sebi oduška, zabavite se malo i razvedrite jer previše ste napeti i neraspoloženi već duže vreme. Slobodni Ovnovi imaće priliku da konačno počnu vezu sa osobom kojoj se već duže vreme nameću, ali vaš buran temperament učiniće da potencijalni partner i dalje nastavi sa preispitivanjem odluke da li da vas shvati za ozbiljno.

bik11111111 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Zapostavili ste posao zbog privatnih obaveza, a mnoge Bikove ove nedelje čekaju selidbe, što u drugi grad, što u inostranstvo. Ne baš savršeni uslovi za život, doveli su do toga da odlučite da nešto drastično promenite u svom životu. Odluka da promenite okruženje ispostaviće se kao idealna, jer ćete na n ovom poslu odlično sarađivati i imati savršenu komunikaciju sa budućim saradnicima. Sada je vreme da konkretizujete odnos sa osobom sa kojom ste već dugo u neozbiljnoj vezi jer se ona više puta pokazala kao vaš odličan savetnik i neko ko vas podržava, savetuje i voli. Ne okrećite leđa ljudima koji se trude da vam ugode, već ih na velika vrata pustite u svoj život. Ako ste u vezi najbolje je da iskreno i jasno kažete partneru ili bračnom drugu šta vas tišti i boli, jer previše ćutite, izbegavate otvorenu komunikaciju i stvari gurate pod tepih. Nepoverenje od voljene osobe raste, a razlog tome je vaša ćudljivost, zatvorenost i želja da po svaku cenu izbegnete prepirku i diskusiju.

 blizanci21111111 Nedeljni horoskop: 01. avgust – 07. avgust

Ove nedelje počećete više projekata istovremeno i gotovo ni jedan nećete do kraja realizovati. Vi želite sve odmah i sada, nestrpljivi ste i ponekad veoma neodlučni. Takav način rada će vam se obiti o glavu jer ponekad je bolje uraditi kvalitetno jednu stvar, nego početi više njih, a niti jednu uspešno realizovati. Doći ćete u kontakt sa osobom koja će vam ponuditi svoje usluge i pomoći vam da na kraju sedmice ne puknete i ne poludite od brige jer će vam posao zadati ogromne glavobolje i napetost. Na ljubavnom planu je sve mirno i staloženo, partner će biti taj koji će vas bodriti i dati vam podršku da pregurate lošu nedelju za sobom. I vi ćete ceniti njegov trud i zalaganje, pa ćete ga obasipati pokonima i nežnošću. Slobodni će se konačno uozbiljiti jer detinjasto i sebično ponašanje dovelo je do toga da udvarači beže od vas. Smeši vam se veza sa osobom koju poznajete iz komšiluka.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice