5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Nedeljni horoskop: 18. april – 24. april

Nedeljni horoskop: 18. april – 24. april

1/4

ovan2111 Nedeljni horoskop: 18. april   24. april

Ove nedelje će se vratiti vaš osećaj kontrole, dok će okolnosti početi da se menjaju u vašu korist. Očekuju vas interesantni projekti na poslu, ali i interesantan period na ljubavnom planu. Više se krećite, a ako vam se pruži prilika i otputujte negde, jer svog potencijalnog partnera možete upoznati upravo na putovanju. Neki slobodni Ovnovi će osetiti potrebu da se vrate svojoj staroj ljubavi, dok zauzeti Ovnovi polako izbijaju u prvi plan, pa će, nakon perioda dominacije voljene osobe, sada oni imati pravo glasa.

bik1111 Nedeljni horoskop: 18. april   24. april

Bikovi će ove nedelje osetiti veliko olakšanje, jer će konačno uspeti da ostvare ono što su pre izvesnog vremena sebi postavili kao zadatak. Približiće vam se neko iz kruga sagovornika i uspećete da zajedničkim snagama rešite jedan veoma bitan projekat. Situacija se popravlja i na emotivnom planu, jer će komunikacija sa partnerom ili potencijalnim partnerom biti potpuno otvorena i spontana, dok slobodni Bikovi svog potencijalnog partnera mogu upoznati tokom izlaska ili preko prijatelja. Zauzeti Bikovi će produbiti odnos sa svojim partnerom, što može prerasti i u nešto više.

blizanci2111 Nedeljni horoskop: 18. april   24. april

Za Blizance će ova nedelja na poslovnom planu biti pomalo stresna, jer će vas pritiskati rokovi i očekivanja saradnika, ali ćete ipak uspeti da sve izbalansirate. Važno je samo da se uozbiljite i ne odlažete bitne odluke. Zauzete Blizance očekuje bolja komunikacija sa partnerom, koji će vam izneti plan koji se odnosi i na vas. Slobodni Blizanci bi, s druge strane, trebalo da se više kreću, jer im sledi poznanstvo sa veoma interesantnom osobom u trenutku kada se tome najmanje nadaju.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice