Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nedeljni horoskop: 24. septembar – 30. septembar

Nedeljni horoskop: 24. septembar – 30. septembar

1/3

ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 24. septembar   30. septembar

Kada je reč o poslu, okolnosti se menjaju i to vama jako odgovara. Ništa vam ne predstavlja problem, sve rešavate olako, sa osmehom na licu. Poslovni aspekt je veoma dobar ove nedelje, očekuju vas lepe vesti. Kada je reč o ljubavi, napokon ste spremni da pustite nekoga u svoj život i otvorite se kada su osećanja u pitanju. Privlačićete osobe koje su vama sasvim suprotne, što će vas jako iznenaditi, ali će vam i prijati. Ukoliko ste u vezi, još više ćete ojačati svoj odnos sa partnerom.

bik1111111111111111111 Nedeljni horoskop: 24. septembar   30. septembar

Povoljan period, kada je reč o poslu, nastavlja se. Imaćete dobar odnos sa šefom i ostalim saradnicima. Važno je da ove nedelje ostanete fokusirani na ono što vam je zaista važno i ne pristajete na kompromise tek tako. Ukoliko tražite posao ili želite da počnete da zarađujete od svog hobija, sada je pravo vreme da se pozabavite ovom temom. U ljubavi dolazi do svojevrsnog raščišćavanja odnosa. Ako ste slobodni, mislićete na neku bivšu ljubav.

blizanci211111111111111111 Nedeljni horoskop: 24. septembar   30. septembar

Ovo je period kada treba da vodite računa o tome kako trošite svoju energiju. Daleko od toga da se nećete suočavati sa izazovima, ali bitno je da ostanete fokusirani. Vrlo je verovatno da ćete napredovati u poslovnom, ali i finansijskom pogledu. Kada je reč o ljubavi, optimistični ste, a to će privući sreću kada je reč o ljubavnim odnosima, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Ukoliko ste u vezi, budite strpljivi, a ukoliko ste slobodni, osvojiće vas osoba koja se po nečemu veoma razlikuje od vas.

rak211111111 11111111111111 Nedeljni horoskop: 24. septembar   30. septembar

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali poteškoća da ostvarite neke poslovne ciljeve, sada će se to promeniti – uspećete! Budite fleksibilni jer u nekim situacijama nećete imati prilike da birate. Svakako, imaćete podršku prijatelja i vama bliskih osoba. Čak se i finansijske prilike popravljaju. Ukoliko ste slobodni, verovatno ćete upoznati osobu koja će vam na neki način biti nedostižna. Budite uporni.

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice