Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Nedeljni horoskop: 25. oktobra – 1. novembra

Nedeljni horoskop: 25. oktobra – 1. novembra

ovan21111114 Nedeljni horoskop: 25. oktobra  1. novembra

Očekuj nekoliko važnih promena u svom životu u narednom periodu. Imaćeš mnogo dobrih ideja naročito kada je posao u pitanju i sklopićeš neki unosan posao. Nemoj se mnogo forsirati, jer može doći do premora. Pazi na zdravlje. Tvoja odlučnost i istrajnost kao i pojačana želja za uspehom dominiraće u ovom periodu.

bik21111113 Nedeljni horoskop: 25. oktobra  1. novembra

Ove nedelje očekujte probleme kada su partnerski odnosi u pitanju. Vodite računa o tome šta radite i još više o tome šta govorite, jer lako može doći do ozbiljnih svađa koje mogu rezultirati i prekidom. Ukoliko ste slobodni, pokušavate da od jednog drugarstva napravite nešto više. Usporite tempo i ne forsirajte stvari.

blizanci21112113 Nedeljni horoskop: 25. oktobra  1. novembra

Prenatrpan ti je raspored, tako da bi bilo dobro da odrediš prioriete i fokusiraš se samo na ono što ti je zaista bitno, a ne da rasipaš energiju unaokolo. Neki događaj ili vest podstaći će te da uzmeš stvar u svoje ruke kada je u pitanju neki problem koji te već dugo muči. Samo napred, preuzmi inicijativu, nećeš se pokajati.

rak21111113 Nedeljni horoskop: 25. oktobra  1. novembra

Osetićeš nalet kreativnosti ove nedelje što će te podstaći na to da započneš sa nekim novim projektima. U proteklom periodu mnoge stvari su bile odložene i sada je konačno došlo vreme da se one dogode. Kada je ljubav u pitanju, malo ćete začiniti stvari i rasplamsati stare strasti.

lav21111113 Nedeljni horoskop: 25. oktobra  1. novembra

Čeka te važan i iscrpan razgovor kod kuće. Osećanja će biti naglašena, neke tajne će biti otkrivene i više ništa neće biti kao ranije. Potrudite se da nađete kompromis, jer ne može sve biti onako kako ste vi zamislili. Ovo važi i za druge aspekte u vašem životu u ovom periodu -tolerancija i razumevanje, to je sve na šta treba da se fokusirate.

devica31111113 Nedeljni horoskop: 25. oktobra  1. novembra

U proteklom periodu ti se činilo da kao da se sve odlaže u tvom životu i kao da već dugo čekaš neke promene, ali nikako da se dese. Sada se to konačno menja. Dobijaćeš neke ponude i prilike koje kao da su stvorene za tebe. Razmisli ipak pre nego što prihvatiš, zato što kada jednom pristaneš na neke stvari, nema nazad.

vaga21111113 Nedeljni horoskop: 25. oktobra  1. novembra

Nastavlja se period u kome se fokusiraš na svoj društveni ćživot i zabavu. Iskoristi ga i uživaj punim plućima, ali ipak i povedi računa o tome da život nije samo zabava već i brojbe obaveze koje moraš da ispuniš. Već dugo izbegavaš da se suočiš da jednim problemom iz koga potiču sva tvoja nezadovoljstva. Reši ga!

skorpija21111113 Nedeljni horoskop: 25. oktobra  1. novembra

Ova nedelja može biti na neki način prekretnica u tvom životu. Dobićeš nove prilike i početi da istražuješ nove mogućnosti u svom životu. Osećaćeš se preporođeno i konačno ćeš dobiti tu pozitivnu promenu u životu za kojom toliko dugo tragaš. Ovo može da se odnosi kako na novi posao, tako i na novu vezu. Osećaćeš se dobro što konačno ostavljaš prošlost za sobom. Poradi na samopromociji!

strelac21111113 Nedeljni horoskop: 25. oktobra  1. novembra

Dugo ste se nadali da će sve krenuti nabolje po pitanju posla ali će se to desiti tek sledećeg meseca! Ova nedelja biće u znaku ljubavi. Morate biti otvoreniji kada je reč o prijateljstvu i vezama uopšte.

jarac211111111 Nedeljni horoskop: 25. oktobra  1. novembra

Ove nedelje sve će biti u vezi sa zabavom i igrom. Vodite računa o tome šta pričate ove nedelje, jer vrlo lako možete osramotiti nekog bliskog prijatelja ili partnera. Intuicija će vam biti dosta izražena, pa će biti dobro ako se upustite u neku nesvakidašnju ili izazovnu situaciju. Za vikend ćete imati neki neočekivani susret koji će rezultirati zabavom.

vodolija21111113 Nedeljni horoskop: 25. oktobra  1. novembra

Karijera vam je na prvom mestu ove nedelje i vrlo lako može zaseniti sve druge životne oblasti, ako joj dozvolite. Iako ste možda u iskušenju da svu svoju energiju uložite u postizanje cilja, to će vam pomoći i da nađete vremena da se relaksirate. Vikend vam donosi idealne prilike za žurke ili zanimljiva okupljanja. Obavezno idite na to!

ribe21111113 Nedeljni horoskop: 25. oktobra  1. novembra

Možda budete zauzeti sređivanjem stvari. Ovo je odličan trenutak da pozavršavate neke poslove, takođe. Dobra vest je da romansa, kreativnost, odmaranje i zadovoljstvo ponovo postaju deo cilja, i da vas ohrabruju da se odmorite i fokusirate na tekuće stvari koje volite.

Lenka Gatić

Editors choice