Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Nedeljni horoskop: 3-10. januara

Nedeljni horoskop: 3-10. januara

1/3

ovan2111111 Nedeljni horoskop: 3 10. januara

Sva novogodišnja euforija splasnuće već 3. januara i njeno mesto će preuzeti poslovne obaveze. Dinamičan i samopouzdan ulazak u novu godinu doneće vam brojne poslovne izazove, a vi se postarajte da se ne zanesete i prihvatite više zadataka od onoga što je realno ostvarivo. Odmorite se uoči Božića i uštedite snagu jer je pred vama duga godina. Ne zaboravite da se posvetite svojoj porodici i prijateljima.

bik2111111 Nedeljni horoskop: 3 10. januara

U novu godinu ući ćete puni kreativnih ideja i željni da što pre počnete sa poslom i ostvarite ih. Ipak, za ovo ćete morati pričekati tek kraj nedelje, a do tada ćete uživati u vremenu sa partnerom, porodicom i prijateljima. Ako ste sami, neka vas ne iznenadi ako preko nekog bliskog prijatelja upoznate potencijalnog partnera.

blizanci2111211 Nedeljni horoskop: 3 10. januara
Praznike ćete iskoristiti da se maksimalno odmorite i rešite svih problema koji vas već dugo muče. Ipak, iz prazničnog opuštanja i sanjarenja s vremena na vreme će vas buditi finansijske nedaće, što će vas navesti da promislite kako da dođete do zarade. U ovom periodu doći ćete do zanimljivih i primenjivih ideja koje vam obećavaju uspeh. Tokom vikenda vas očekuje i putovanje na kome vam se mogu desiti vrlo uzbudljive stvari.
rak2111111 Nedeljni horoskop: 3 10. januara

Ove nedelje ćete se fokusirati na stvari koje i nisu imale primat u vašem životu proteklih nekoliko meseci. Ljubavni i poslovni život će biti skrajnuti, i posvetićete se prijateljima koje dugo niste videli i možda i organizovati skupove u svom domu. Pored toga, jedna od vaših novogodišnjih odluka će biti i to da konačno počnete da se zdravo hranite i trenirate, pa ćete se uprkos Božiću, posvetiti ostvarivanju ovih planova. Očekuje vas i konačno priznanje nekog dostignuća na kome ste dugo radili.

Editors choice