Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Nedeljni horoskop: 4. mart – 10. mart

Nedeljni horoskop: 4. mart – 10. mart

1/3

ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 4. mart   10. mart

Kada se radi o poslu i situacijama koje su u vezi sa njim, potrebno je da se primiriš, te da vodiš računa šta kome govoriš, kako se ne bi dogodilo da te loše shvate i da prenesu pogrešne informacije koje bi mogle da te koštaju nekih beneficija i povlašćenja koja imaš od strane nadređenih. Nije ni vreme za veće projekte i ulaganja, pa ako nešto planiraš odloži za kasnije. Ono što će ti sasvim sigurno prijati jeste flert kojeg će biti u narednim danima, dok će zauzeti Ovnovi imati jedan lep i period pun harmonije.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 4. mart   10. mart

Ovo je bio period kada se hvatao zalet, pa ćeš u narednim danima osetiti motivaciju i “guranje” da kreneš da radiš sve više i bolje, odnosno da daješ sve ono za šta imaš mogućnost i sposobnost. Vreme je da se svojim obavezama posvetiš u potpunosti, kako bi na tvoj račun stigle pohvale i sve ono što možeš da “osvojiš”. Moguće je da ćeš preko posla upoznati neku zanimljivu osobu koja će te zaintrigirati i jako zainteresovati. Moguće je i da će doći do obnove stare veze, dok zauzete očekuju rasprave i manja neslaganja sa partnerom.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 4. mart   10. mart

Ne baš dobar period za tebe, jer ćeš sve ono što ti se događa na poslovnom planu doživljavati emotivno i jakom burno, zbog čega je moguće da ćeš upasti u neke manje probleme i nesuglasice sa saradnicima. Ovo je odličan period ukoliko želiš da učiš i stekneš neke nove veštine, pa ako već nešto planiraš samo napred. Dok slobodni Blizanci maštaju o neverovatnoj i bajkovitoj ljubavi, kroz neka prijateljstva ih može očekivati novo poznanstvo, a zauzeti će biti zauzeti raspravljanjima i nesuglasicama u vezi.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 4. mart   10. mart

Pokušaj da se smiriš i da svemu prilaziš zaista smireno, bez ikakve nervoze i trzavica. Pre svega, sagledaj situaciju iz svih ugleda i saradnicima i kolegama priđi sasvim lagano, smireno, kako ne bi došlo do toga da uđete u žestoke rasprave. Iako te brinu finansije, nemoj da te ovo više zabrinjava, jer će krajem nedelje doći do poboljšanja i dobrog rešenja. Duže vreme želiš promenu na emotivnom planu, što će se i dogoditi slobodnima jer će ostvariti poznanstvo sa zanimljivom, originalnom osobom, dok će kod zauzetih imati dosta promena u okviru veze, ali na bolje.

Na narednim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale horoskopske znakove.

Editors choice