5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Nedeljni horoskop: 13. jun – 19. jun

Nedeljni horoskop: 13. jun – 19. jun

1/4

ovan211 Nedeljni horoskop: 13. jun   19. jun

Neki stari kontakti bi mogli da vam koriste narednih dana za ostvarivanje poslovnih ciljeva. Zato ne bi bilo loše da ih obnovite. Na poslu će vam ići u prilog neke srećne okolnosti, ali je moguća svađa sa Devicama i Vodolijama, pa se potrudite da je izbegnete. Oni koji su u vezi ovih dana bi mogli da trpe partnerovu malo pojačanu ljubomoru. Dokažite mu da je jedini u vašem životu i da nema razloga za brigu. One koji su slobodni mogli bi ovih dana da upoznaju neku osobu koja će ih fascinirati svojim stavom i rečima.

bik111 Nedeljni horoskop: 13. jun   19. jun

Uz malo angažovanja na poslu ćete biti primećeni i traženi. Mnogima će upasti u oči vaš šarm i komunikativnost, pa se trudite da to iskoristite. Nečiji predlog da radite u paru bi trebalo da prihvatite, iako se bojite da vam se ne ponove greške iz prošlosti. Nečije provokacije će vas nervirati, ali se trudite da birate reči i umesto kada ćete na njih odreagovati. Slobodnim Bikovima je nova ljubav na pomolu, a oni koji su u vezi će se truditi da fasciniraju partnera i to će im poći za rukom.

blizanci211 Nedeljni horoskop: 13. jun   19. jun

Ovo je period kada ćete dobiti nekoliko posovnih ponuda, ali trebalo bi da znate da nije vreme za krupne promene. Iako vam se čini da je neka ponuda odlična za vas, nećete biti u stanju da prepoznate šta je za vas najbolje. Zato potražite savet bliskog saradnika u koga imate poverenje. Trudite se da budete vedri i da se družite sa ljudima koji vas uveseljavaju. Ako ste u vezi provedite što više vremena sa partnerom, a slobodne privlači osoba koja im je trenutno nedostupna. Zato bi trebalo da sačekaju svoj trenutak.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice