Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Neka ti da tvoja Facebook-drugarica

Neka ti da tvoja Facebook-drugarica

Sve češće uhvatiš svog dragog u lajkovanju guza i poprsja nekih nafuranih i nafrakanih riba, za koje se inače kune da ih ne bi laserom pipinuo, a kamoli svojim “najboljim drugom”. I tako ti iskuliraš živiš svoj život, radiš, uživaš sa njim… Opustiš se. Ali kao za baksuz slučajno ti se desi da pogledaš njegov profil i on opet bude prepun opasnih tigrica, mačkica, i đavo ti ne da mira.

Ovaj fenomen lako je objašnjiv. Dakle, muškarci su kao deca, uvek su im zanimljive nove stvari, nove igračke. Internet svet zavladao je previše našim životima, a prevara ovog tipa, iako se čini bezazleno ume da zasmeta. Sama pomisao da mu je to potrebno u životu – zaboli. A opet svesna si da se radi o vidu zabave.

533468 10150691511187126 698727125 9658585 230029138 n Neka ti da tvoja Facebook drugarica

Muškarci su kao deca, uvek su im zanimljive nove stvari

Kako da prevaziđete fenomen “swatke, mawe, opasne tigritze?”

Pročitajte naše savete:

1) Hakuj mu profil – Promeni mu profilnu sliku u nekog krezavog prosjaka, promeni seksualnu orijentaciju, status veze u “zauzet i nakon smrti”… Zvuči zanimljivo, ali… Ne, draga, to je pogrešno. Čemu ovakav potez kada će on tebi iz revolta ponovo otvoriti nov profil. Zasmetaće mu tvoj detinjasti potez. Mada uvek možeš da se vadiš da to nisi ti uradila. Ma ni u ludilu. Dakle, naš prvi savet bi bio: Veruj svom dečku!

2) Trudi se da više vremena provodite u pravom svetu. Igrarije na Facebooku nisu realan život, i sama imaš momke koji ti se jave sa vremena na vreme. Jave se onom glupom i bezazlenom rečenicom: “Ćao, šta ima?” I popričaš sa njima tu i tamo, ali opet nemaš realnu nameru da se vidite, ili nešto više. E, pa tako radi i tvoj dečko.

3) Ignoriši sve tigrice, mačkice jer… Samo kada ih pogledaš u tim oskudnim krpicama gde im sevaju grudi koje su pre kombinacija push up-a i čarapa – smešne su ti. Onda se osvrni na njihovu spaljenu kosu i kožu. O godinama da i ne komentarišemo. Imaju li one roditelje, zapitaš se. Bitna stvar: treba razmisliti i o tome da je devedeset posto profila ovih devojaka u stvari neki debeli, sredovečni čovek koji se igra za svojim računarom. Ako je, pak, ona prava osoba, shvati je kao jedan veliki skup kompleksa. Da je normalna imala bi svog dečka, ne bi smarala tuđe. To je ona grupa wannabe riba, u stvarnom svetu žešćih gabora.

4) Popričaj sama sa sobom! Ok, uhvatila si sebe ljubomornu kada se okrene za nekom ribetinom ruse kose na ulici. Pa, dobro, živa duša. Ali da li je internet ljubomora nešto što ti treba u životu? Budi iznad situacije, zaista nije vredno tvoje pažnje, a još manje živaca.

5) Popričaj sa njim! Razgovor je bio i ostaće najbolji lek za sve probleme. Saznaj zbog čega mu se javlja potreba za ovakvim akcijama. Možda je njegov cilj baš u tome da održi tvoju pažnju. Deca, seti se, velika su to deca. Igraju se, igraju. Nekada zaigraju.

6) Ako ti ništa od prethodno pomenutog ne pomogne, baci se na plan B: Uradi isto što i on radi! Izlajkuj sve moguće frajere, dodaj svoje bivše, deli kisiće kao da je Nova godina. Muvaj mu nekog poznanika kojeg baš i ne miriše. Lepo su rekli ljudi da je napad najbolja odbrana. Pusti ga da oseti na svojoj koži tu bezazlenu, internet ljubomoru. Ako se pobuni, drži do sebe, jer u ratu i ljubavi sve je dozvoljeno.


La Opatica – raba Božija, kraljica univerzuma.

Editors choice