5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Nekoliko odličnih izgovora da daš sve od sebe da održiš toksičnu vezu

Nekoliko odličnih izgovora da daš sve od sebe da održiš toksičnu vezu

1/2

Pre svega, postoji samo jedna stvar koja ti dozvoljava da pronađeš odlične izgovore, a to je svest da si u toksičnoj vezi. Ako pri punoj svesti želiš da ostaneš sa nekim u čija osećanja nisi sigurna, ko te ne poštuje dovoljno, ko te kinji svojom nesigurnošću, dilemama i sumnjama, ko ima prava da ti priča da treba da bežiš i da se spasavaš?

Voliš ga

Moguće je voleti svog mučitelja svim srcem i dušom, brinuti se zbog njega i želeti mu sve najbolje. Mazohizam? Ma nemoj, a postoji neko bez dijagnoze? I ako, na kraju krajeva, nalaziš satisfakciju i pored svega što trpiš, ko ima prava da ti prebacuje da si bolesna i uvrnuta?

Seks je fantastičan

Bez ikakvog licemerja, fantastičan seks se ne postiže sa svakim i sa bilo kim. Ako ga imaš, verovatno vredi koji litar krvi, galon suza, parče džigerice, komad srca, raznošenje mozga… Ne zna svako šta znači izgubiti se u nečijim rukama, utopiti se u nečijem telu, priključiti se na nečiju energiju i provozati je do svemira.

Authentic L♡VE by @hbgoodie

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

On je tvoja srodna duša

Verovatno jeste. Možda imate neku karmičku priču koju morate da ispričate na najdramatičniji način, sa svim mogućim obrtima, doticanjem dna i uzletima do neba koje možete da iskreirate. Možda je tvom biću neophodno da ispije taj otrov do dna, jer samo tako može da opravda svoje postojanje. Ako postoji bajka u koju možeš da poveruješ celim srcem, to je ta.

Stvorili ste organsku povezanost

Kidanje takve veze je kao amputacija nekog uda ili donacija organa. Kad ostaneš bez nje, ostaješ bez jednog dela sebe, trajno. Ako ste se povezali na nivou pupčane vrpce, jedino prirodno je da odnos kulminira do trenutka kad se pupčana vrpca obmota oko vrata i preti da te udavi, ako je se ne oslobodiš. A možda i tada odlučiš da ćeš radije dozvoliti sebi da se ugušiš, nego da pokušaš da se oslobodiš.

Editors choice