Kao što smo već najavili pre nekoliko meseci, uskoro će se pojaviti novi album Neli Furtado (Nelly Furtado), pod nazivom “Spirit Indestructible”. Popularna pevačica nam je u vezi sa tim otkrila da je isključila telefon i putovala širom Amerike kako bi razbistrila glavu i bila spremna za novi projekat. Neli je nedavno snimila spot za istoimenu najavnu numeru novog albuma, u kome se nalazi na vrhu planine dok peva.

Iako tek treba da postigne hit singl sa novog albuma, Neli ne odustaje. Nedavno se pojavila na “AOL Sessions”-u na kom je izvela neke od svojih starih hitova, ali i neke sa novog albuma.

foto311 Nelly Furtado: Novi spot i nova pesma

S nestrpljenjem očekujemo novi materijal

Nelina nova vrela pesma zove se “Parking Lot”, snimljena je za posebnu epizodu “AOL Sessions”-a, kao podrška njenom novom albumu. Slušajući ovu numeru deluje kao da se nalazite na dens žurci osamdesetih godina, naročito što je Nelin stajling bio u skladu sa tom epohom.

Izvori fotografija: thelavalizard.com, bestfan.com


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice