Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nema tu romantike (1. deo)

Nema tu romantike (1. deo)

1/3

Stiglo proleće, stigle suknjice, nožice, hormoni lete po vazduhu, do leta, vel’ki požar će na nebu biti. I žene, bre, kako to ne znate da iskoristite? Dlakavi majmuni, pardon, muškarci su se poređali po baštama kafića i merkaju, e sada, od tvoje taktike zavisi, hoće li on na kraju da voli samo tvoje voćke. (Nemojte sada da pomislite na lubenice ili banane, molim vas.)

I ja pitam njega (ortak jebač) u čemu je tolika fora, što niko, bre, ne voli kad je devojka fina i jasno stavi do znanja da želi sa tobom, koji vam je?

ia sexy couples sensual couple romance nice philip touch sexy couple razno nesto lovv love s davlo d0bed0bd d0b8 d0bed0bdd0b0 pary erotycznie large Nema tu romantike (1. deo)

“Ti, bre, kao da si pala s Marsa. Ko voli finoću još? Ajde, molim te. Pa normalno da mi je zanimljivija cura kada odgovori na poruku sutra, a ne odmah. Ko još voli plen koji može da ima odmah i uvek? Nije to zanimljivo. Mi muškarci volimo bockanje, flertovanje, a ne da odmah raširite noge. Mislim, okej, volimo i to, ali to već spada u čist seks, a već ako želite da budete nešto o čemu ćemo maštati, potrudite se.”

Mislim se nešto, posle kažu žene komplikovane. Pa danas je premija smotati muškarca na duže. Beže od obaveza nenormalno.

Editors choice