Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Nemam vremena da mislim na vreme

Nemam vremena da mislim na vreme

Večno lepa uz najnovije metode i otkrića kozmetičke industrije – poruka koju dobijam svakodnevno putem medija od kojih se danas ne mogu sakriti. A to “lepa” je striktno definisano, svaka sezona (proleće-leto, jesen-zima) tačno određuje oblačenje, šminku, debljinu struka, usana… I žena kreće u akciju: poseta raznim salonima, želim da izgledam kao “hit ovog leta”?!

Ima li mesta za mene koja samo želim da moja koža odražava ono kako se ja osećam: sveže, puna energije, blistavo. I to ne postižem make-upom. Trudim se da se bavim sportom koliko mi vreme dozvoljava (igram na žurkama, ponekad potrčim za autobusom, napravim okret u struku za 180°C za dobrim tipom), jedem zdravo (odem kod mojih na ručak nedeljom), pijem dosta tečnosti (valjda je i pivo tečnost?!).

Wannabe woman running late plus tekst 1 Nemam vremena da mislim na vreme

I da, sunce je štetno, UV zraci se kumuliraju, godine prolaze, a ja nikako da nađem vremena da mislim na vreme. A ono teče, panta rei… Ja sam specijalista kozmetologije, ne mogu da kažem da mi nije važno kako izgledam, očekujem da makar sebi ponudim nešto dobro, a što neće da utiče na moj “lični opis”.

U Nemačkoj sam videla proizvod “Spezial”, farmacija i priroda napokon na pravi način – iznutra, deluju na izgled moje kože, da bude zdrava, blistava i zaštićena.

Sigurna sam da sam unela sve potrebne vitamine, minerale i antioksidanse, moji “centri za lepotu” su ishranjeni na potpuno prirodan način.

Imam dovoljno životnog iskustva da mogu da tvrdim: svaka žena je lepa, svaka lepota je jedinstvena. Pomozimo sebi iznutra da se osećamo sigurno u svojoj koži i ne plašimo se vremena – to je samo iskustvo koje daje snagu.

Za više informacija posetite sajt i Facebook fan page.

Editors choice