5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Nemirko vs. Mirko: Koga biste odabrale?

Nemirko vs. Mirko: Koga biste odabrale?

1/3

Zamislite da imate pred sobom dva muškarca sličnog fizičkog izgleda.

Prvi je glavna faca u društvu, sportista, malo je grub, ne krije da mu je fizički deo veze veoma važan, kao i to da mu se mnoge devojke dopadaju. Kada vam se udvara, radi to na onaj “mačo” način. Razbio bi nekoga, ako vas pipne. U vezi ponekad zaboravi da se javi dva-tri dana, jer je negde sa društvom. Ne pamti važne datume, niti je mnogo romantičan. Njega ćemo zvati Nemirko.

Drugi je sanjar, romantičan momak. Kada mora da bira između vas i društva, uvek radije odabere vas. Gleda vas kao boginju, pamti važne datume, kupuje pokone. Slagaće ako treba, da vas ne bi rastužio ili uvredio. Džentlmen je, otvara vam vrata, skida vam kaput, donosi cveće, kulturan je i veoma pažljiv. Uvek odgovara na pozive i poruke, zove vas više puta u toku dana. Njega ćemo zvati Mirko.

seksi frajeri sa instagrama 12 Nemirko vs. Mirko: Koga biste odabrale?

U razgovoru sa njima, steći ćete utisak kako je Mirko veoma neshvaćen. On smatra da žene ne cene njegov trud i pažnju, uvek bi radije odabrale Nemirka – tog Nemirka, koji nema poštovanja prema ženama, koji je grub, sebičan i bahat.

Nemirko, sa druge strane, zaista nema nikakvih problema u odnosu sa ženama. Može da bira, a i žene se prosto utrkuju za njegovu pažnju. Većina bi rado bila sa njim, iako je on iza sebe ostavio mnoga slomljena srca – i žene to znaju. Ipak, on je veoma neodoljiv.

Editors choice