Zaokret je i ovog leta u bašti KC Grad pod parolom “Zaokreni leto”. Kišobrancima se pridružuju brojni muzičari iz Beograda i regiona koji u ranim večernjim satima uz pratnju Zaokret DJ seta sviraju za vas potpuno besplatno. Svakog sunčanog četvrtka provedite četiri sata uz aktuelne bendove i DJ setove koje oni smatraju da je vredno videti i čuti.

Na Obudai ostrvu u Budimpešti od 11. do 18. avgusta i ove godine održava se Sziget festival, a ovonedeljni Zaokret u bašti KC Grada (drugi po redu) upravo posvećujemo njima. Očekuju vas hitovi brojnih izvođača koji će obeležiti 21. izdanje jednog od najzanimljivih festivala. Više informacija o samom Szigetu možete dobiti na sajtovima linkovima www.szigetfestival.com  i www.facebook.com/szigetserbia.

Pridružite nam se i napravite još jedan nezaboravan Zaokret.

peter kallo2 Nemojte propustiti: Zaokret by Sziget Festival

Program:
Četvrtak, 24.07.2014. godine

19:00 – 00:00 Zaokret DJ set

KC Grad
Braće Krsmanović 4
Beograd

Ulaz je besplatan

http://kisobran.org/

Zaokret je off veče Kišobran organizacije. Stacionarano za vreme zimske sezone u bifeu “Ventil”, tokom svojih pet godina postojanja, uspešno je realizovan svakog četvrtka. Tajne svirke, gostujući DJ-evi, izložbe i sve ono što ne uspe da se nađe u Kišobran žurci, savršeno se uklopilo u Zaokret.

Editors choice