5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Neobične cipele su u modi

Neobične cipele su u modi

Modni kreatori su skloni osmišljavanju najneobičnijih odevnih predmeta i aksesoara. U kombinaciji sa nekim drugim, svedenijim predmetima, i ekscentrični komadi mogu izgledati sjajno. Poslednjih godina je, pod uticajem mnogih poznatih ličnosti, sve popularnije nošenje neobičnih komada odeće i aksesoara. Ipak, dizajneri se nekada toliko zanesu, da počnu da stvaraju modne kreacije radi kreacija, a ne da bi ih neko nosio.

Slobodno možemo reći da se umetnost sastoji od stvari koje nemaju drugu namenu, sem da budu lepe. Ipak, teško je odgovoriti na pitanje koliko“nenosivi” dizajnerski komadi odeće i obuće mogu da se svrstaju u kategoriju umetnosti, a koliko predstavljaju samo dokonost sopstvenih kreatora.

Predstavljamo vam najneobičnije cipele sa krizom identiteta, koje (verovatno) ne bi ponela ni Lejdi Gaga.

neobicne cipele 1 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 2 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 3 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 4 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 5 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 6 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 7 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 8 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 9 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 10 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 11 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 12 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 13 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 14 Neobične cipele su u modi neobicne cipele 16 Neobične cipele su u modi

Da li biste vi nosili neku od ovih kreacija?

Jasna Stanić

 

Editors choice