Na defniciji stila su svojevremeno radili najveći vladari modne imperije. Uvažavali ih ili ne istina je da se vaš stil ne ogleda samo u odevnoj kombinaciji koju nosite već i u načinu na koji uređujete svoj dom ili poslovni prostor.

Ljubiteljima modernog dizajna je danas ponuđena čitava paleta funkcionalnih komada, svakodnevno upotrebljivih u domu i u poslovnom prostoru. Vodeći se minimalizmom, čistim bojama i jasnim linijama stvaraju se nesvakidašnji predmeti. Akcenat u enterijeru se najčešće postiže prirodnim osvetljenjem i detaljima.

MG 8966 NESCAFÉ Dolce Gusto aparat: moderan dragulj u enterijeru

NESCAFÉ Dolce Gusto aparat

Uz samo nekoliko modernih predmeta svoj dom možete obojiti nežnošću i postignuti vizuelno atraktivan i funkcionalan prostor. Jedan od njih je i novi NESCAFÉ Dolce Gusto koncept koji svim ljubiteljima kafe priređuje jedno potpuno novo iskustvo.

NESTLÉ, najveći svetski proizvođač kafe i KRUPS, vodeći svetski proizvođač kućnih aparata, udružili su snage i proizveli sistem za pripremu kafe, koji ritual ispijanja espresa, kapućina i makijata, do sada rezervisanog za kafiće, dovodi u domove širom Srbije.

NESCAFÉ Dolce Gusto je pravi moderan dragulj u enterijeru. Elegantnog dizajna, jednostavan je za korišćenje i pruža vrhunsko uživanje u mnogima omiljenom napitku. Idealno će se uklopiti u svaki životni prostor i postaće vam omiljeni detalj u enterijeru. Napravljen od visokotehnoloških nijansi pruža vrhunski kvalitet kafe.

cook Nescafé NESCAFÉ Dolce Gusto aparat: moderan dragulj u enterijeru

NESCAFÉ Dolce Gusto aparat, kao i kapsule kafe različitog ukusa, od nedavno možete pronaći u najvećim maloprodajnim i veleprodajnim objektima širom zemlje.

______________________________________________________________________________________

NESCAFÉ Dolce Gusto je KRUPS-ov aparat za kafu izrađen od visoko kvalitetnih materijala, koji proizvodi pritisak od 15 bara, što je jednako pritisku profesionalnih aparata za espresso, i koji stvara besprekoran kvalitet i ukus kafe. Aparat ima poseban deo za vodu koji omogućava jednostavniju upotrebu, dok sistem za automatsko gašenje štedi električnu energiju, a čišćenja praktično i nema, jer kafa i mleko ne prolaze kroz aparat nego samo kroz kapsulu. NESCAFÉ Dolce Gusto kapsule, punjene najkvalitetnijom mlevenom kafom, na tržište Srbije dolaze u pet ukusa: Espresso Intenso i Espresso Barista su mešavina Arabice i Robuste, dok su Cafe Lungo, Cappucino i Latte Machiatto pripremljene od 100% pržene i mlevene Arabice.

Editors choice