Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

NESCAFÉ Dolce Gusto aparat: moderan dragulj u enterijeru

NESCAFÉ Dolce Gusto aparat: moderan dragulj u enterijeru

Na defniciji stila su svojevremeno radili najveći vladari modne imperije. Uvažavali ih ili ne istina je da se vaš stil ne ogleda samo u odevnoj kombinaciji koju nosite već i u načinu na koji uređujete svoj dom ili poslovni prostor.

Ljubiteljima modernog dizajna je danas ponuđena čitava paleta funkcionalnih komada, svakodnevno upotrebljivih u domu i u poslovnom prostoru. Vodeći se minimalizmom, čistim bojama i jasnim linijama stvaraju se nesvakidašnji predmeti. Akcenat u enterijeru se najčešće postiže prirodnim osvetljenjem i detaljima.

MG 8966 NESCAFÉ Dolce Gusto aparat: moderan dragulj u enterijeru

NESCAFÉ Dolce Gusto aparat

Uz samo nekoliko modernih predmeta svoj dom možete obojiti nežnošću i postignuti vizuelno atraktivan i funkcionalan prostor. Jedan od njih je i novi NESCAFÉ Dolce Gusto koncept koji svim ljubiteljima kafe priređuje jedno potpuno novo iskustvo.

NESTLÉ, najveći svetski proizvođač kafe i KRUPS, vodeći svetski proizvođač kućnih aparata, udružili su snage i proizveli sistem za pripremu kafe, koji ritual ispijanja espresa, kapućina i makijata, do sada rezervisanog za kafiće, dovodi u domove širom Srbije.

NESCAFÉ Dolce Gusto je pravi moderan dragulj u enterijeru. Elegantnog dizajna, jednostavan je za korišćenje i pruža vrhunsko uživanje u mnogima omiljenom napitku. Idealno će se uklopiti u svaki životni prostor i postaće vam omiljeni detalj u enterijeru. Napravljen od visokotehnoloških nijansi pruža vrhunski kvalitet kafe.

cook Nescafé NESCAFÉ Dolce Gusto aparat: moderan dragulj u enterijeru

NESCAFÉ Dolce Gusto aparat, kao i kapsule kafe različitog ukusa, od nedavno možete pronaći u najvećim maloprodajnim i veleprodajnim objektima širom zemlje.

______________________________________________________________________________________

NESCAFÉ Dolce Gusto je KRUPS-ov aparat za kafu izrađen od visoko kvalitetnih materijala, koji proizvodi pritisak od 15 bara, što je jednako pritisku profesionalnih aparata za espresso, i koji stvara besprekoran kvalitet i ukus kafe. Aparat ima poseban deo za vodu koji omogućava jednostavniju upotrebu, dok sistem za automatsko gašenje štedi električnu energiju, a čišćenja praktično i nema, jer kafa i mleko ne prolaze kroz aparat nego samo kroz kapsulu. NESCAFÉ Dolce Gusto kapsule, punjene najkvalitetnijom mlevenom kafom, na tržište Srbije dolaze u pet ukusa: Espresso Intenso i Espresso Barista su mešavina Arabice i Robuste, dok su Cafe Lungo, Cappucino i Latte Machiatto pripremljene od 100% pržene i mlevene Arabice.

Editors choice