5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

NESCAFÉ Dolce Gusto aparat: u zagrljaju ukusa

NESCAFÉ Dolce Gusto aparat: u zagrljaju ukusa

Predstavili smo vam NESCAFÉ Dolce Gusto aparat kao moderan dragulj u enterijeru. Danas saznajte razlog više zbog koga ćete zavoleti ovaj kućni aparat.

Poreklo kafe počiva na mnogobrojnim legendama. Istorija svedoči o njenom sazrevanju kao hrani, ali i kulturi. Kafa je prošla put od Etiopije preko Jemena, do Istanbula i Italije, i naravno Srbije. Beograd je dobio svoj prvi kafe pre Beča, Pariza i drugih svetskih metropola. Pod uticajem Turaka, Srbi su veoma rano, već u 16. veku, postali veoma poznati kada se radi o kulturi ispijanja kafe. U Srbiji se ne može zamisliti dan bez ovog čarobnog napitka.

MG 8977 NESCAFÉ Dolce Gusto aparat: u zagrljaju ukusa

NESCAFÉ Dolce Gusto aparat

Kafa se konzumira u toplim domovima, na poslu, u kafićima, sa prijateljima i porodicom. Inspirisani kafom, poznavaoci ovog fantastičnog napitka ne prestaju da istražuju njene arome i svojstva, sve u cilju da se ljubiteljima najpopularnijeg napitka na planeti pruži uživanje u njenom ukusu i mirisu.

NESCAFÉ, najveći svetski proizvođač kafe povećava svoj kvalitet pružajući više prirodne arome i ukusa iz svakog zrna kafe. Danas je NESCAFÉ kafa kojoj se najviše veruje i u kojoj se uživa širom sveta – bogata prirodnim sastojcima i ukusom. Šta više, kao vodeći svetski brend, kroz dugoročnu strategiju, planove i brojne akcije i projekte, NESCAFÉ kreira zajedničke vrednosti preko lanca u proizvodnji kafe, od farmera do korisnika, kombinujući jedinstven kapacitet, iskustvo i znanje.

Upoznavanje sa pet ukusa kafe može biti i više od uživanja svim čulima. Poznate su arome: Espresso barista, Espresso Inteso, Cappucino, Latte Macchato, Caffe Lungo – od kojih je Espresso – čista nerazblažena kafa sa slojem pene, caffe lungo – taman i jak ukus šalje snažnu poruku, kremasti cappuccino sa obiljem pene. Gornji sloj toplog penastog mleka doprinosi finom kapućinu punog ukusa i latte macchiato sa puno mleka.

Nescafe Dolce Gusto Piccolo NESCAFÉ Dolce Gusto aparat: u zagrljaju ukusa

Zajedno sa KRUPS-om, vodećim svetskim proizvođačem kućnih aparata, proizveden je sistem za pripremu kafe, koji ritual ispijanja espresa, kapućina i makijata, do sada rezervisanog za kafiće, dovodi u domove širom Srbije.

Usudite se da već danas u svom životnom prostoru zajedno sa prijateljima i porodicom uživate u nesvakidašnjim ukusima koji će vas inspirisati svakog dana.

Editors choice