Britni Spirs (Britney Spears), poznata američka pevačica i glumica, je u toku karijere imala mnogo uspona i padova. Tokom loših dana uspela je da nabaci višak kilograma, ali se uspešno izborila i vratila figuru. Smršala je, oblikovala svoje telo i nakon vežbanja i vraćanja života u normalu ima telo na kojem možemo da joj pozavidimo.

Slika 244 Neverovatni preobražaji

Britni 2008. godine i nakon samo godinu dana treniranja

Set Rodžen (Seth Rogen), stand-up komičar, glumac i producent, nije mogao da se pohvali dobrim izgledom sve do 2009. godine. Dijetama i treniranjem je prepolovio kilažu, obuzdao svoju loknastu kosu i učinio da se svaka dama okrene za njim.

Slika 343 Neverovatni preobražaji

Teško ga je prepoznati nakon preobražaja

Keli Ozborn (Kelly Osbourne), mlada Britanka sa uspešnom karijerom je uspevala da se izbori sa svim preprekama šoubiznisa, ali ne i sa viškom kilograma. Godine 2009. odlučila je da se ozbiljno pozabavi svojim izgledom i danas izgleda bolje nego ikad.

Slika 433 Neverovatni preobražaji

Pre i posle

Dženet Džekson (Janet Jackson), glumica i pevačica je, ne tako davno, imala ozbiljnih problema sa viškom kilograma. Nakon napornih dana provedenih trenirajući, 2009. godine je osvojila nagradu za dramatičnu telesnu transformaciju. Svaka čast, Dženet!

Slika 528 Neverovatni preobražaji

Neverovatno

Valeri Bertineli (Valerie Bertinelli) je američka glumica koja je laganom ishranom i dijetom od samo jednog dana, u isto vreme izgubila 19 kilograma i dobila savršene trbušnjake. Sada izgleda odlično.

Slika 628 Neverovatni preobražaji

Gubitak kilograma ju je podmladio

Izvori fotografija: 4.bp.blogspot.com, allure.com, ll-media.extratv.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli ni jedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Editors choice