Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Ni slučajno ne žalite novac za kvalitetno odelo!

Ni slučajno ne žalite novac za kvalitetno odelo!

Ako imate dovoljno sredstava da sebi priuštite jedno kvalitetnije odelo, a i dalje razmišljate da li da to učinite – nema mesta dilemi. Obavezno ga kupite, jer kvalitetno odelo nikada nije bacanje para ili pogrešna investicija. A evo i na šta da obratite pažnju pri kupovini skupljeg odela.

Pregledajte grudi

Najvažniji deo na krojenom odelu jeste predeo oko grudi koji se ili šije ili lepi. Gledajte da bude sačinjen od prirodnih materijala u kojima može da se diše i u kojima će vam biti udobno. Najbolje je da to bude pamuk.

Pregledajte džepove

Na jeftinijim odelima, džepovi na sakou su u vidu obične kocke. Na skupljim odelima, to su takozvani crown džepovi koji štrče ka spoljašnjosti i pod uglom su koji naginje ka grudima. Zašto je ovo važno? Pa i nije od suštinske važnosti, ali ljudi koji se razumeju u ovakve stvari ovo će primetiti, a takve stvari su nekada važne.

05 290a Ni slučajno ne žalite novac za kvalitetno odelo!

Ispitajte šavove

Ručno šiveni šavovi zaštitni su znak skupljih odela. Ali u današnje vreme, šavovi napravljeni mašinom na kvalitetnijim odelima prihvatljivi su koliko i ručno pravljeni šavovi. Najbolje ćete ih ispitati na kragni i poklopcu džepa.

Ispitajte dugmad

Kada kupujete jeftinije odelo, dobićete plastičnu dugmad. Kada kupujete malo kvalitetnije odelo, prelazite na Korozo dugmad, što su u suštini dugmad izrađena od koštunjavog voća. Ne samo da izgleda bolje od plastične dugmadi, nego je izdržljivije i otpornije na ogrebotine i hemijsko čišćenje. Nećete morati da ga menjate često.

Mens Wear 2012 Fashion Business Suit Custom Made Suit Black Three piece Suit Men In Suits Ni slučajno ne žalite novac za kvalitetno odelo!

Ispitajte materijal

Sada kada ste se apgrejdovali na skuplje odelo, možete sebi da priuštite interesantnije materijale kao što su lan, svila, vuna ili bambus.

Ispitajte unutrašnjost sakoa

Kako se povećava cena, tako se povećava i broj džepova u unutrašnjosti sakoa. Pri kupovini kvalitetnijeg odela, možete računati na četiri ili više unutrašnjih džepova, skrojene za pasoše, olovke, mobilne telefone i slične potrepštine.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice