Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Nikada više neću da pijem!

Nikada više neću da pijem!

1/3

Priznajte koliko puta ste izgovorili ovu rečenicu kada ste se probudili mamurni posle lude žurke. Uverena sam da ste, u trenutnku kada ste je izgovarali, zaista i bili ubeđeni da ćete obećanje ispoštovati. Obećavali ste da ćete alkohol zaobilaziti čak i u prodavnici, da ćete prestati da se družite sa prijateljima koji piju, podržavali ste prohibiciju i kleli dan kada ste prvi put okusili alkohol, pa vam se osladio. Ali kao pravi ljubitelj dobre kapljice, obećanja data u izmenjenom stanju svesti (verujem da mamurluk to jeste), zaboravili ste sa prvim sledećim vikendom. A zašto ne bi trebalo da pijete? Razloga ima milion. Hajde da prođemo kroz jedno tipično studentsko nedeljno jutro, nakon sjajne žurke u subotu uveče:

1. Budi vas užasna žeđ. Osećate se kao da ste proveli tri nedelje u Sahari, a ne veče sa prijateljima. Svaka ćelija u vašem telu je dehidrirala, i verujete da ni potapanjem u bazen ne biste mogli da se regenerišete. Dok dobauljate do kuhinje, već verujete da ste jednom nogom u grobu. Vidite i naslov u novinama: “Mlada osoba preminula u pokušaju da se domogne dragocene tečnosti” (nije alkohol, mada vam on trenutno i nije na pameti!). Ćelije koje su dehidrirane brže stare. Nastavite li da pijete – za koju godinu ćete izgledati kao šar pej.

2. Bol. Užasan bol u predelu slepoočnica. Ako već niste umrli od žeđi, od ovog bubnjanja u glavi sigurno hoćete. Simfonijski orkestar u glavi ne odlučuje da prestane sa svirkom, pa popijete neki lek za glavu? To vam nije baš pametno, na prazan stomak. Odnosno nije baš prazan, verovatno u njemu još uvek ima alkohola. Sada već proklinjete dan kada ste se rodili, a i dan kada ste odlučili da odete na tu žurku.

3. Užasna glad. Pored toga što ste verovatno smazali pljesku sa pavlakom u 4h ujutru, i time sebi nataložili jedno dvesta grama čistog sala na stomaku, sada vaš organizam traži još. Nekako uspete da strpate pola kore hleba u usta, moleći Boga da hleb ne odluči da se vrati nazad. Do kraja dana, kad dođete sebi ćete pojesti ceo mesečni meni prosečnog deteta iz Kenije. Dakle, alkohol goji i sam po sebi, a još dodatno jer vam otvara apetit. I nemojte da mi kažete: “Pa alkoholičari su svi mršavi”. Jesu, jer samo piju, a ne jedu. Osim ako nećete da krenu da vam se priviđaju beli miševi, to ne preporučujem da radite.

necu vise da pijem1 Nikada više neću da pijem!

Editors choice