5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

NIKE+ run club besplatni treninzi za sve trkače

NIKE+ run club besplatni treninzi za sve trkače

1/2

Nike+ Run Club u sklopu Nike „So Fast“ kampanje, ovog leta za sve ljubitelje sporta i trčanja, organizuje besplatne treninge, gde će svi polaznici, i žene i muškarci, moći da treniraju, testiraju svoje mogućnosti i obore lične rekorde brzine.

Fydbalska zvezda Rooney NIKE+ run club besplatni treninzi za sve trkače

Kompanija Nike, svrstava Beograd među svetske metropole koje neguju sportski duh i trkačku kulturu kroz organizovanje različitih aktivnosti koje promovišu zdrav način života i sport, tako da ni ovog leta ne može izostati podrška brzini i pomeranju ličnih granica izdržljivosti. Baš kao i na globalnom nivou i kod nas će biti organizovan Nike+ Run Club koji će svoj prvi trening za sve ljubitelje trčanja i zdravog života održati na Marakani, 05. jula, u 18h. Besplatni treninzi biće organizovani tri puta nedeljno, tokom leta, kako bi svi trkači bili spremni za veliku We Run Belgrade 2015 trku koja će se održati početkom septembra.

Kobe Bryant u klubu najboljih NIKE+ run club besplatni treninzi za sve trkače

Najbrže leto će startovati sa novom Nike kampanjom koja nosi simboličan naziv “So Fast”, i koja je okupila najbolje i najuspešnije sportiste današnjice koji znaju šta znači i istinska posvćenost i motivisanost, a među kojima su: NBA zvezda Kobe Bryant, svetska šampionka u tenisu, Serena Vilijams, jedan od najbržih ljudi na svetu Michael Johnson, ali i mnogi drugi uspešni sportsiti. Nike “So Fast” kampanja, baš kao i Nike Zoom Air tehnologija, odnose se na brzinu u sportu, bez obzira o kojem sportu je reč: kretanje po teniskom terenu, savladavanje protivničkih igrača u fudbalu, brzo zakucavanje u košarci ili kroz atletske discipline.

Editors choice