5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Veliki otvoreni Nike trening za žene

Veliki otvoreni Nike trening za žene

U četvrtak, 30. aprila u 18h u Mixer House-u biće održan veliki otvoreni Nike ženski trening. Kompanija Nike još jednom stavlja Beograd na listu svetskih metropola gde se redovno održavaju ovakvi treninzi, na kojima sve učesnice, uz pomoć Nike trenera izvode vežbe sa NTC aplikacije.

Nike je u Srbiji oformio tim trenera koji će u narednom periodu, zajedno sa poznatim Nike promoterima, atletičarkom Ivanom Španović, kajakašicom Milicom Starović, ali i glumicom Tamarom Dragičević i manekenkom Danijelom Dimitrovskom promovisati ovu aplikaciju i tipove treninga.

Veliki otvoreni Nike trening za žene 1 Veliki otvoreni Nike trening za žene Veliki otvoreni Nike trening za žene 3 Veliki otvoreni Nike trening za žene

Nike tim trenera Janka Janka Budimir, Jovana Vlaški, Anja Černak i Marija Nicić će zajedno sa Tamarom Dragičević i Danijelom Dimitrovskom održati grupni trening, sa vežbama iz Nike NTC aplikacije na koji su pozvane sve zainteresovane devojke i žene.

Veliki otvoreni Nike trening za žene 2 Veliki otvoreni Nike trening za žene

Beograd je biti prvi u nizu gradova u našem regionu gde će biti predstavljena N+TC aplikacija i gde će posetioci vežbati uz poznate i sportske profesionalce i biti deo globalnog NTC programa.

Editors choice