Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

NIKIforija: Frka Trka sa Nindža kornjačama

NIKIforija: Frka Trka sa Nindža kornjačama

Devojčice su već saznale više o Hello Kitty avanturi, a vreme je i da obradujemo dečake! Ove jeseni u Roda, Idea i Mercator prodavnicama vlada NIKIforija, a glavni junaci ove vesele avanture su popularne Nindža kornjače i omiljena Hello Kitty. Pravi kolekcionari neće odoleti ovoj avanturi!

Nindža kornjače su tvoji omiljeni junaci a u novoj avanturi nude puno zabave. Fenomenalne 3D kartice, atraktivne rollinz figurice, omiljene društvene igre, album za kartice… I sve to čuvaj u svojoj kolekcionarskoj kutiji koja uključuje: igru Frka Trka Nindža kornjača, igru Čoveče ne ljuti se, album za kartice, Collector box kutiju i Rollinz figurice. Album popunjavaš sa posebnim 3D karticama koje nisu samolepljive, tako da se sa njima možeš uvek igrati.

nikiforija1 NIKIforija: Frka Trka sa Nindža kornjačama

Za svakih potrošenih 1.000 dinara i kupovinom proizvoda partnera dobijaš jedno pakovanje sa 3D karticom i nalepnicom. Sam biraš želiš li Hello Kitty ili Nindža kornjača karticu. Za artikle u vrednosti do 750 dinara dobijaš jednu 3D karticu, a za artikle u vrednosti iznad 750 dinara dobijaš čak dve 3D kartice. Pridruži se i ti NIKIforiji u Roda, IDEA i Mercator prodavnicama i ove jeseni uživaj u zabavi s omiljenim Nindža kornjačama i Hello Kitty!

nikiforija2 NIKIforija: Frka Trka sa Nindža kornjačama nikiforija3 NIKIforija: Frka Trka sa Nindža kornjačama nikiforija4 NIKIforija: Frka Trka sa Nindža kornjačama

 

Sličice – svaka sličica je upakovana i pored sličice u pakovanju se nalazi i nalepnica. Sličice se ne prodaju, već se isključivo dele na pomenut način.

nikiforija5 NIKIforija: Frka Trka sa Nindža kornjačama

Collector box – u okviru “Collector box-a” se nalaze kutija sa albumom za 3D kartice, dve društvene igre, Rollinz figurica i kockica za igru. Collector box se isključivo prodaje po ceni od 499,99 dinara.

nikiforija6 NIKIforija: Frka Trka sa Nindža kornjačama

Rollinz figurice se dele na način da na svakih skupljenih 10 nalepnica kupac na kasi dobija GRATIS rollinz figuricu. Rollinz figurice se mogu kupiti po ceni od 299,99 dinara.

nikiforija7 NIKIforija: Frka Trka sa Nindža kornjačama

Zabava je počela 1. septembra i traje sve do 26. oktobra! Pitaš se zašto treba da učestvuješ? Pogledaj za više informacija www.nikiforija.rs

Fotografija: Jovana Rakezić

Editors choice