Počela je nova školska godina i obaveze jedna drugu stižu, ne želimo da nam i ova jesen počne monotono uz kišu i tmurno vreme. Ove jeseni u Roda, Idea i Mercator prodavnicama vlada NIKIforija, a glavni junaci ove vesele avanture su popularne Nindža kornjače i omiljena Hello Kitty. Pravi kolekcionari neće odoleti ovoj avanturi!

Maca, poznata kao Hello Kitty, ove godine slavi svoj 40. rođendan i popularnija je nego ikada. Fenomenalne 3D kartice, atraktivne rollinz figurice, omiljene društvene igre, album za kartice… I sve to čuvaj u svojoj kolekcionarskoj kutiji koja uključuje: igru Okolo naokolo sa Hello Kitty, igru Čoveče ne ljuti se, album za kartice, Collector box kutiju i Rollinz figurice. Album popunjavaš sa posebnim 3D karticama koje nisu samolepljive, tako da se sa njima možete uvek igrati.

hello kitty idea 1 NIKIforija: Vreme je za vesele avanture!

Za svakih potrošenih 1.000 dinara i/ili kupovinom proizvoda partnera dobijaš jedno pakovanje sa 3D karticom i nalepnicom. Sam biraš želiš li Hello Kitty ili Nindža kornjača karticu. Za artikle u vrednosti do 750 dinara dobijaš jednu 3D karticu, a za artikle u vrednosti iznad 750 dinara dobijaš čak dve 3D kartice. Pridruži se i ti NIKIforiji u Roda, IDEA i Mercator prodavnicama i ove jeseni uživaj u zabavi s omiljenim Nindža kornjačama i Hello Kitty!

hello kitty idea 2 NIKIforija: Vreme je za vesele avanture!

Sličice – svaka sličica je upakovana i pored sličice u pakovanju se nalazi i nalepnica. Sličice se ne prodaju, već se isključivo dele na pomenut način.

hello kitty idea 3 NIKIforija: Vreme je za vesele avanture! hello kitty idea 4 NIKIforija: Vreme je za vesele avanture!

Collector box – u okviru “Collector box-a” se nalaze kutija sa albumom za 3D kartice, dve društvene igre, Rollinz figurica i kockica za igru. Collector box se isključivo prodaje po ceni od 499,99 dinara.

hello kitty idea 5 NIKIforija: Vreme je za vesele avanture! hello kitty idea 6 NIKIforija: Vreme je za vesele avanture!

Rollinz figurice se dele na način da na svakih skupljenih 10 nalepnica kupac na kasi dobija GRATIS rollinz figuricu. Rollinz figurice se mogu kupiti po ceni od 299,99 dinara.

hello kitty idea 7 NIKIforija: Vreme je za vesele avanture!

Zabava je počela 1. septembra i traje sve do 26. oktobra! Pitaš se zašto treba da učestvuješ? Pogledaj za više informacija www.nikiforija.rs

Fotografija: Jovana Rakezić

Editors choice