Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Niste znali da se žene lože na ovo?

Niste znali da se žene lože na ovo?

Niste valjda mislili da devojke možete privući isključivo svojim smislom za humor, kavaljerstvom i velikom platom? Dobro, ako jeste to mislili, verovatno niste jedini, kao muškarci predodređeni ste da pojednostavljujete stvari. Ipak, činjenica je da neke sitnije stvari privlače žene, neke stvari kojima pridajete manje značaja, a ženama mnogo znače. Kao što su…

Vaš miris. Znamo da znate da je važno da imate mnogo dobar parfem, jer je sasvim logično da to žene privlači. Ono što možda ne znate jeste da žene vole i vaš prirodan miris, karakterističan samo za vas, koji će je podsetiti na vas. Ako vam traži da nosi vašu majicu – smatrajte se srećnikom.

lae Niste znali da se žene lože na ovo?

Vaš dodir. Žene su izuzetno osetljive na vaš dodir. Vodite računa na način na koji je dodirujete kad god ste sa njom. Neka vaš dodir bude izazovan i primeren, jer lako njime možete da je odbijete.

Vaše tajne. Ako ste mislili da ispovedanje o onome što vas tišti ili o vašoj bolnoj prošlosti može samo da vam oduzme poene kod žene, opet ste se prešli. Žene vole kada samo za njih ogolite svoju dušu i poverite im se. Zbog toga se osete specijalnim, a vi im izgledate privlačnijim nego ikada.

Vaši maniri. Da se ne lažemo, kavaljerstvo ipak jeste jedan od većih pluseva na listi poželjnih stvari. Mnoge devojke otpisaće vas istog trenutka kada im ne otvorite vrata da uđu, ili ih ne pustite ispred sebe pri ulasku, ne ustanete kada se pozdravljate sa njima i ne pomognete im ako nose nešto teško.

tumblr m1xfp3BdUe1r72yqxo1 500 Niste znali da se žene lože na ovo?

Vaše strpljenje. Nikako, nikako ne smeti izgubiti strpljenje sa ženom. Budite smireni i staloženi sa njom. Vikanje i svađanje ne dolaze u obzir, osim ako ste u vezi već godinama. A ni tada nije poželjno.

Vašu žensku stranu. Ne morate non-stop glumiti mačo muškarca koji nije spreman da svojoj ženi ugodi s vremena na vreme. Ona bi volela da joj nekada spremite doručak, izmasirate stopala i saslušate njene probleme sa posla.

Ne libite se da budete džentlmeni, momci.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice